Skinut sa Microsoft-ovog sajta. Krene raspakivanje i kada treba da nastavi instalaciju kaže sledeće: The core system file (kernel) used to start this computer is not a Microsot Windows file. The Service Pack will not be instaled. Wtf??? Skinuo sam setup i sa drugih mesta i istu poruku dobijam. Šta mi je činiti? Hvala.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Baš zbog takvih stvari nikad, ali nikad ne instaliram SP# na već korišćen OS. Izuj lepo verziju sa već integrisanim SP-om i rešićeš sebe muka. Znam da je smaranje instalirati OS ponovo, al vredi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Koliko sam video po net-u tu poruku su dobijali neki koji su bez ikakvog reda instalirali zakrpe koje su dovatili a neki su popijali taj error zbog igranja sa aktivacijom. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Znam i ja to, ali rek`o čisto da pitam :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: ::
Očigledno je da bez problema radi samo clean install sa integrisanim SP3. Sem toga, to je i najbolje uraditi. Medjutim, na nekoliko Tech sajtova i dalje pišu da je SP3 bagovit i da ga ne treba instalirati bez preke potrebe. Recimo, pravi probleme sa .NET framework 2.0 itd. Naravno, sve zavisi od konfiguracija i programa koji su instalirani.
Ako ti SP2 radi bez problema, šta će ti SP3.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Pa recimo ako čovek hoće da proba nešto iz Adobe CS4 paketa, može da se hefta bez SP3. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Ako ti SP2 radi bez problema, šta će ti SP3 :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
S moje strane to nije slučaj, jer niti jedan update samog Windowsa nisam obavio. Sam Windows je star nekoliko godina i dosta puta je korišćen bez ikakvih problema.
:: :: Koliko sam video po net-u tu poruku su dobijali neki koji su bez ikakvog reda instalirali zakrpe koje su dovatili a neki su popijali taj error zbog igranja sa aktivacijom :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Znam i ja to, ali rek`o čisto da pitam :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: I Don`t Know What That Means :: :: :: ::
:: :: Pa recimo ako čovek hoće da proba nešto iz Adobe CS4 paketa, može da se hefta bez SP3 :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: Ako ti SP2 radi bez problema, šta će ti SP3 :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: ::
:: Iskreno, GTA traži SP3 da bi funkcionisala :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: :: :: :: :: Pa recimo ako čovek hoće da proba nešto iz Adobe CS4 paketa, može da se hefta bez SP3 :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: Ako ti SP2 radi bez problema, šta će ti SP3 :: :: :: :: :: :: Nightbird :: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: ::
Skinuo sam, ali previše stvari imam na kompu, koje trenutno nemam gde, tako da će morati to da sačeka malo. Zato sam i pitao za SP3, da kojim slučajem ne mora reinstal celog sistem da se obavlja.
:: Skini WIN XP Service Pack 3 Full i zavrsi posao...Ja imam dve verzije update Septembar i oktobar i mogu ti reci da radi extra a untouched su verzije :: :: I Want to believe - The truth is out there :: May the force be with you :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: Iskreno, GTA traži SP3 da bi funkcionisala :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: I Don`t Know What That Means :: :: :: :: :: :: :: :: Pa recimo ako čovek hoće da proba nešto iz Adobe CS4 paketa, može da se hefta bez SP3 :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako ti SP2 radi bez problema, šta će ti SP3 :: :: :: :: :: :: :: :: Nightbird :: :: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Iskreno, GTA traži SP3 da bi funkcionisala :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: :: :: :: :: Pa recimo ako čovek hoće da proba nešto iz Adobe CS4 paketa, može da se hefta bez SP3 :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: Ako ti SP2 radi bez problema, šta će ti SP3 :: :: :: :: :: :: Nightbird :: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: ::
Skinuo, instalacija u toku. Javljam šta sam uradio.
:: GTA 4 ON WINDOWS XP SP2 MACHINE, NO NEED FOR SP3! :: WORKING. TESTED ON 6 PC`S SO FAR, 4 CRACKED and 2 ORIGINALS! :: :: http://www.rapidshare.com/files/170358255/play_gta4_on_windows_xp_sp2.ra :: :: :: :: Iskreno, GTA traži SP3 da bi funkcionisala :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: I Don`t Know What That Means :: :: :: :: :: :: :: :: Pa recimo ako čovek hoće da proba nešto iz Adobe CS4 paketa, može da se hefta bez SP3 :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako ti SP2 radi bez problema, šta će ti SP3 :: :: :: :: :: :: :: :: Nightbird :: :: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647147. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.