Dragi moj, imam dva problema...prvo, pojavio mi se onaj stari srpski problem...Microsoft je provalio da nisam kupio Windows...pa ako mogu nekako da sklonim tu poruku, a da ne brisem sve iz racunara.. a drugo...pa vise je estetski problem...nervira me `ono` plavo ispod naziva ikonice na desktopu... Znam da ste brzi u odgovorima...Hvala :D
probaj ovo za prvi problem a za drugi problem probaj da odes na system properties/advanced/performance i tamo nadji sta ti treba da sklonis senke sa naziva foldera
Za ovo drugo probaj sledece: Desni klik na desktop (bilo gde) > Arrange Icons By > Lock Web Items on Desktop (Klikni na ovo i sklonice ti se kvacica ispred njega, a sa tom kvacicom bi trebalo da odu i pozadine ispod shortcut-a).
Idi u C:WINDOWSsystem32 i nadji fajlove WGATraj.exe i WGAlogon.dll. Preimenuj ih u WGATraj.old i WGAlogon.old i restartuj racunar. Posle toga obrisi te old fajlove i resen problem. Pozdrav!
ja koristim njega, aktivira xp, vistu, tcp/ip limite i jos par stvari resava, kojih se ne secam i sve to u dva klika ne znam bas tacno kako se zove prog, probaj na torrentu sa win, pa ces ga naci
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647147. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.