Izludjuje me sto ne mogu da namestim da mi se odredjeni fajlovi UVEK otvaraju u istom programu kada dvokliknem na njih u Total Comanderu! Da pojasnim-zelim da mi se MP4 fajlovi uvek otvaraju u Media Player Classic-u,da se AVI WMW MPG MPEG fajlovi uvek otvaraju u BS playeru... Na XP-u je to bilo lako(desni klik na fajl,open with,choose program,izaberes program,odstikliras always use selected action,ok)i to je to. Na Visti podesim,restartujem komp i sve se poremeti(winamp bude default za sve)!!! Kako to da resim???
Uradi asocijaciju fajlova u samim programima. Kao što u MPC-u imaš spisak i lepo štikliraš šta hoćeš da od formata on otvara. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Probao sam i to ali radi do sledeceg restarta kompjutera i onda opet glupi winamp postane default
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: Uradi asocijaciju fajlova u samim programima. Kao što u MPC-u imaš spisak i lepo štikliraš šta hoćeš da od formata on otvara :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Moraš u jednom programu da štikliraš a u drugom da odštikliraš asocijacije, valjda si to uradio. Ako jesi, da te možda AdAware ne `sređuje` ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Probao sam i to ali radi do sledeceg restarta kompjutera i onda opet glupi winamp postane defaul :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: :: :: Uradi asocijaciju fajlova u samim programima. Kao što u MPC-u imaš spisak i lepo štikliraš šta hoćeš da od formata on otvara :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
Jesam i to uradio... A na sta mislis kad kazes da me ADAware ne sredjuje??
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: Moraš u jednom programu da štikliraš a u drugom da odštikliraš asocijacije, valjda si to uradio. Ako jesi, da te možda AdAware ne `sređuje` :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Probao sam i to ali radi do sledeceg restarta kompjutera i onda opet glupi winamp postane defaul :: :: :: :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: :: :: :: :: :: Uradi asocijaciju fajlova u samim programima. Kao što u MPC-u imaš spisak i lepo štikliraš šta hoćeš da od formata on otvara :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Pa oće Ad-Aware program malo ogresivno da brani registry i odbija bilo kakve unose u registry. Ako ga imaš, ubi ga privremeno, pa onda sredi asocijacije. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
vec do WINAMP-a!!!!!!! Stajala je ukljucena opcija(koju mi je verovatno buraz ukljucio slucajno) RESTORE FILE ASSOCIATIONS AT WINAMP STARTUP!!! Znaci kad god neki drugi program `ukrade` nesto od winamp-a ovaj to automatski povrati na restartu.... Kakva glupost a mucila me danima.... Hvala Bax!!!!
Ma glupi Winamp, ne koristim ga godinama, AIMP2 je zakon. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: vec do WINAMP-a!!!!!!! Stajala je ukljucena opcija(koju mi je verovatno buraz ukljucio slucajno) RESTORE FILE ASSOCIATIONS AT WINAMP STARTUP!!! Znaci kad god neki drugi program `ukrade` nesto od winamp-a ovaj to automatski povrati na restartu.... Kakva glupost a mucila me danima.... Hvala Bax!!! :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: ::
:: vec do WINAMP-a!!!!!!! Stajala je ukljucena opcija(koju mi je verovatno buraz ukljucio slucajno) RESTORE FILE ASSOCIATIONS AT WINAMP STARTUP!!! Znaci kad god neki drugi program `ukrade` nesto od winamp-a ovaj to automatski povrati na restartu.... Kakva glupost a mucila me danima.... Hvala Bax!!! :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: ::
sporiji, ali sigrniji. U Commanderu obeležiš fajl sa ekstenzijom koju hoćeš, pa ideš u gornjem meniju na Files > Associate with. Otvori ti se prozor u kome ideš na Edit type i onda odabereš koji program hoćeš da ti otvara taj fajl. Možeš, ako hoćeš da se zezaš, i da menjaš ikone po želji.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: sporiji, ali sigrniji. U Commanderu obeležiš fajl sa ekstenzijom koju hoćeš, pa ideš u gornjem meniju na Files > Associate with. Otvori ti se prozor u kome ideš na Edit type i onda odabereš koji program hoćeš da ti otvara taj fajl. Možeš, ako hoćeš da se zezaš, i da menjaš ikone po želji :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Hvala rasho,ovo je stvarno najsigurniji nacin!!! :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: sporiji, ali sigrniji. U Commanderu obeležiš fajl sa ekstenzijom koju hoćeš, pa ideš u gornjem meniju na Files > Associate with. Otvori ti se prozor u kome ideš na Edit type i onda odabereš koji program hoćeš da ti otvara taj fajl. Možeš, ako hoćeš da se zezaš, i da menjaš ikone po želji :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647147. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.