Molim da mi neko napiše kako tj. gde se nalazi opcija za gašenje mydocuments koji se automatski otvara pri dizanju sistema. Ortak upalio, a ne zna gde je upalio. Ja sa druge strane sam jednom našao tu opciju i ne mogu da se setim gde se nalazi pa da me ubiješ. Hvala. a sta ti ja znam...
Idi na START-All Programs-Startup... Trebalo bi da ti ga je ortak samo tu ubacio! Ako jeste samo ga obrisi! A ako nije START-Run-msconfig-startup, pa ga tu nadji i otstikliraj!!! Javi da li je uspelo! Pozz
Nemam pojma. Pošto danas putujem, a problem je kod ortaka na kompu, stavio sam NOD pa ću da vidim u ponedeljak(taman da se apdejtuje na miru). Pokušao sam da sredim nešto brzinski i skenirao sa bazom podataka iz 2006 ali naravno nije našao ništa.
Hvala puno na savetima. a sta ti ja znam...
:: Koji crv je u pitanju :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: nema nigde u opcijama :: :: :: :: Kako da se rešim crva(neko instant rešenje) :: :: a sta ti ja znam.. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647147. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.