Ljubi treba mi neki Mac OS 10.5 Leopard koji ce da radi na PC-u. Skinuo sam neku verziju sa demonoida ali nece da radi.. konfiguracija je AMD 3600x2, ga sa integrisanom 6100 2gb rama i to je to znaci klot racunar neka multimedia. Ako neko ima prepravljenu vreziju za PC i ako je iz bg ako moze da me kontaktira na mail da mi nareze bio bih zahvalan ili ako neko zna da mi da link za download !
Ja sam počupao kose i kose oko instalacije. Ima više izdanja sa različitim paketima drajvera. Najpoznatiji i najrasprostanjeniji je Kalyway. Tu čak i build verzije imaju veze jer .0005 verija može i ne mora da radi sa nekom tvojom komponentom. Leopard ima veću bazu drajvere od Tiger-a i trpi sve i svašta, naročito 10.5.2., dok 10.5.4 recimo nisam mogao da instaliram. Zašto, who knows.
Najbolje ti je da se naoružaš strpljenjem i odeš na http://www.insanelymac.com/ gde imaš temu o instalaciji OS-a. Forum je ogroman i ima dosta ljudi sa svakojakim hardverom koji su pokušali i uspeli ili ne da instaliraju. Najbolje ti jw da ti pročešljaš pre formatiranja u HFS+ i nervnog drndanja.
Šanse su 1:35 milijardi da nećeš uspeti da instaliraš OS sa ATA DVD optikom. SATA - recommended.
Ako imaš neko pitanje - shoot !!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
ja sam imao ideju (jos uvek je imam ) da ga nabacim na laptop i imao sam sam problema sa posranim PS2. kext-om kojeg neuspevam da uklonim sa instalacionog diska
Na mojoj P300 Toshibi nisam uspeo nijedan da instaliram.....do kraja, nema drajvera za Radeona 3740. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: ja sam imao ideju (jos uvek je imam ) da ga nabacim na laptop i imao sam sam problema sa posranim PS2. kext-om kojeg neuspevam da uklonim sa instalacionog diska :: :: ::
ja uspeo na jednoj Amd desktop masini sa 3xxx ati grafikom da podignem Kalyija tako sto sam prilikom instalacije 10.5.2 ubacio u masinu pci varijantu grafike a naknadno nadogradio na 10.5.4 i ubacio pci-e bilo je cupavo ali je uspelo jel imas ideju kako da izbacim doticni kext osecam da je on jedini blempro
Ako nema neko uputstvo na InsanelyMac, nema nigde. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: ja uspeo na jednoj Amd desktop masini sa 3xxx ati grafikom da podignem Kalyija tako sto sam prilikom instalacije 10.5.2 ubacio u masinu pci varijantu grafike a naknadno nadogradio na 10.5.4 i ubacio pci-e bilo je cupavo ali je uspel :: jel imas ideju kako da izbacim doticni kext osecam da je on jedini blempr :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647147. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.