Bez CCC-a nisam našao, ali ne kapiram zašto ti ne radi sa ATI sajta kombinaciji sa DL manager-om ? Instaliraš u FF FlashGot plug-in i vežeš ga za tvoj DL Manager koji FG podržava. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Njemu treba link do fajla. I dalje ne kapiram.....kakav problem ima čovek sa downloadom. Download sa ATI-ja ionako ide super, neće nikakav dl accelerator to 6 puta da ubrza. Jedino koa veza nešto ne puca svaki čas, pa hoće da nastavlja. Al i 13 MB nije neki infarkt za dial-up. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Koristim Orbit downloader, mislim da je u svakom mangeru isto - link se redirekcioniše na neku html stranu. Skinuo sam preko dialupa 98% i tad je pukla veza. Hteo bih da doskinem još ta 2% ali ATIjev site ne podržava nastavljanje... Mislim da je sada jasno, ni ja nisam našao bez CCC ništa. Hvala u svakom slučaju, izgleda da ću ponovo od nule.
...sad hoće. Orbit prihvata pravi link i može da nastavlja. Prepodne nije htelo. Moguće je da site selektivno dozvoljava pristup download managerima u zavisnosti od zagušenosti.
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647147. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.