Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Jel koristi neko sedmicu?
STRANA 1 OD 1
coldcry Jel koristi neko sedmicu? 12.11.2008. 02:51 T13130

status: user
broj poruka: 174

I da li je vredan download-a?
I koje su mu vrline?
A i mane koje su mu?
A i gde da ga skinem?
Koliko zauzima mesta na PC-ju?
A i na hardisk-u koliko zauzima gigabyte-a ram-a memorije ?
Jel moram da ga install-iram,ili ne ?
Kako se koristi?

Uh dobra rakija !!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vukdusan A? 12.11.2008. 08:41 #79090

broj poruka: 800

mmmmm Sedmica je izasla???
Milim da imaju pre-beta verzije ali to ne zasluzuje trud...
Equinoxe Re: 12.11.2008. 12:57 #79116

broj poruka: 12057

Build koji sam ja probao, dakle 64-bit 6801 je po prvim utiscima brži od Viste, manje sevisa startuje, pa samim tim i ne pojede 1GB ram-a čim se upali nego negde oko 700. Ne napada HDD divljački kao Vista, pa nema šizofreničnog drjlanja. Boot je merljivo brži. Internet Explorer 8 se malo baguje sa tabovima. Windows Media player 12 je vizuelno drukčiji, playliste malo drukčije funkcionišu i neke fazone su maznuli od AIMP-a 2. Malo je promenjen start menu u delu kod sata, segmenti su svetlom obeleženi kad odeš kuzrorom na njih. Show desktop postoji i dalje kao ikona, a sad i kao dugme na kraju start menija.
KOnfiguracija mreže i deljenihresursa se sada radi preko nekog buđavog wizard-a i to me nervira. Što je nekom problem da šeruje ono što mu treba na mreži. Ne znam zašto pojednostavljuje stvari koje su proste i logične. Valjda da kao i uvek ne rade kako treba pa da skineš za to hotfix #45943`095830439832.

Windows 7 Beta 1 će biti dostupna za download u Decembru 2008.

To gde da skineš....otkucaj u Google-u, beta verziju za testiranje ila da skineš al gde oćeš.
Npr....ovde
http://www.mydigitallife.info/2008/06/27/download-windows-7-milestone-1-m1-build-6165191-leaked-bt-download/
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

gogi1 driveri 12.11.2008. 14:09 #79127

broj poruka: 2076

a kako stoji po pitanju drajvera za Ati, hd realtek muzicku i sl. Bas planiram da je skinem pa da se ne zajebem
Equinoxe Re: driveri 12.11.2008. 14:38 #79130

broj poruka: 12057

Re:
Sve sto sam ja instalirao nije se bunilo: novi nVidia drajveri, Creative X-Fi, Logitech SetPoint, Realtekov HD audio je sam instalirao, Marvel LAN se ne buni pa samim tim i sa ADSL-om nema problema.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

::
:: a kako stoji po pitanju drajvera za Ati, hd realtek muzicku i sl. Bas planiram da je skinem pa da se ne zajebem
limunche jel zna neko? 12.11.2008. 17:43 #79146

broj poruka: 426
za kad se ocekuje finalna verzija?
nenika Nema podrške za Hybrid SLI i CrossFire 12.11.2008. 18:30 #79153

broj poruka: 1133
Otkriven datum za Windows 7
Ukoliko to do sada niste primetili Microsoft ima dva datuma kada će izdati Windows 7. Jedan, prema zvaničnicima ove kompanije, to je početak 2010 dok je prema svima ostalima to sredina sledeće godine. Razlog za ovakav stav kompanje je želja da se izbegne fijasko u javnosti koji je obeležio brojna odlaganja pojavljivanja Windows Vista-e. Koristeći predstavljanje Vista-e kao reper za očekivati je da će se Windows 7 u konačnoj verziji pojaviti sredinom sledeće godine kada su u pitanju poslovni korisnici dok će komercijalna verzija uslediti tri meseca kasnije. Početkom 2009. očekuje se javna beta verzija novog OS-a koju će naslediti Release Candidate.

Iako se očekuje da će u bliskoj budućnosti biti predstavljen veliki broj laptop računara koje bi karakterisala hibridna grafička rešenja koja bi bila moguća zahvaljujući čipsetovima kakav je nVidia GeForce 9400M, kompanija Microsoft je objavila da ova i slične tehnologije neće biti podržane u Windows 7 operativnom sistemu. U nedavno izdatom dokumentu nazvanom Guidelines for Graphics in Windows 7 kompanija je obeshrabrila proizvođače sistema koji koriste hibridna grafička rešenja kao što su CrossFire i Hybrid SLI konstatacijom da su ova rešenja nestabilna i obezbeđuju loš korisnički doživljaj.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647147.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs