Pokusavam vec par sati da instaliram Photoshop CS3 na Windosw XP (x86, 32-bita) Professional sa Service Pack 3 (ukljucen u instalaciju), ali bez uspeha. Usput sam na netu pokusavao da dodjem do resenja, opet bezuspesno . Dakle dvoklikom na setup instalacija krece, ali samo onaj deo kao kad kopirate fajl sa jednog mesta na drugo iz explorer-a, traje par sekundi i odna nista (instalacija se prekida). Instalacija Windows-a je ispravna (probano vise puta i proslo bez greske), instalacija Photoshop-a takodje, radi na Windows-u SP2 na drugom racunaru, ali ocigledno ima neki problem na relaciji SP3 CS3. I na netu vidim da su ljudi imali problema ali nigde nisam nasao odgovor koji mi odgovara , tj. da ne moram da instaliram Windows SP2 pa instalacija CS3, pa tek onda SP3 na sve. Naravno da prosto kopiranje folder-a Adobe nije upalilo, tj. Photoshop se startuje, ali skoro svaka sledeca komanda izaziva gresku !!!
I jedna stvar mi jos pada na pamet. Ta instalacija, jel ISO, iz nekog foldera ili .... ?
Master Collection CS3 instalacija koji ja imam u ISO obliku radi just fine, ali kad iskopiram neshto na HDD u probam rucno setup bez Adobe autorun-a itd, instalacija jednostavno ne radi i zavrshava se kao tebi. Zashto ? Ali pojma nemam, nisam se ni truio da saznam jer Daemon Tools, mount i ne brinem. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ja sam imao neku bas mutavu instalaciju, sa 2 neka razlicita ISO-a, bila je kao neka fora da se reze ISO na CD, pa odatle instalaciju. Bax jos malo pa 4k postova!!!
Koja ti je verzija WIN XP SP3? Kod mene to sve radi bez problema (adobe cs3) na win xp sp3. Ali sam ja instalirao win xp sp2 pa tek naknadno instalirao sp3. I batali te rucne mambo-dzambo sklepane windows instalacije, instaliraj cist WIN XP SP2, dodaj SP3, i onda instaliraj ostalo.
Vidi druze, cini mi se da je tako isto bilo kod mene. Ja sam instalaciju imao na flesu i pokusao sam da je pokrenem, ali u jednom trenutku nije htelo dalj. Onda sam jednostavno prebacio na desktop i odatle pokrenuo i bez ikakvih problema je sve zavrseno. Znam neke aplikacije koje nece da se pokrenu ukoliko nisu na onom disku na kom je OS.
Kao sto rece bax2003, ubio sam Eset SS xxx.669 i obrisao sve s aCCleaner-om (instalacija nije iso file ali kao sto rekoh provereno radi), prebacio instalaciju prvo na C: gde je trebalo i da se instalira u Program Files/Adobe i nije htelo da krene tj. ovoga puta je instalacija prosla i deo gde prihvatam `njihova pravila`, a kod dela gde kopira file-ove je stala. Zatim sam instalaciju prebacio na D: disk i ono sto mislim da je mozda i najbitnije iz Total Commander-a promenio atribute za sve file-ove na samo `r` read i tada je sve krenulo kao podmazano !!! Upravo se instalacija zavrsava... iiiiiiiiiii sve radi kako treba!!!!!!!!
Opisao sam sve detaljno ako jos neko bude morao da se izludjuje sa ovakvim glupostima da mu olaksamo sto vise!!!
Pivo za sve koji su pomogli, a za bax-a dva prvom prilikom kad se vidimo!!!
Dashta, a ti josh malo pa 1K ! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ja sam imao neku bas mutavu instalaciju, sa 2 neka razlicita ISO-a, bila je kao neka fora da se reze ISO na CD, pa odatle instalaciju. Bax jos malo pa 4k postova!! :: :: ::
This is Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (English) x86 Build Version 5.1.2600.5512 MVL - Microsoft Volume License (Academic Volume Licensing). Integrated with all hotfixes and security updates until July 13th of 2008 Nothing has been tweaked or removed.
:: :: Dashta, a ti josh malo pa 1K :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Ja sam imao neku bas mutavu instalaciju, sa 2 neka razlicita ISO-a, bila je kao neka fora da se reze ISO na CD, pa odatle instalaciju. Bax jos malo pa 4k postova!! :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647147. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.