Imam iso viste sp1,preko Nero-a sam ga narezao na disk i to izgleda ovako http://img518.imageshack.us/my.php?image=photo0029br9.jpg ali problem je sledeci-kad hocu da instaliram vistu ne uspeva mi. Iz XP-a mogu da je instaliram ali sta treba da uradim da bi je instalirao kad prethodno nema ni jedan operativni sistem na hardu???
I ni pod razno ne pravi Frankeštajna od OS-a bilo kakvom update procedurom. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Može da ga reže iz svemirske stanice MIR, ako DVD nije bootabilan, džabe je. Alcohol je sjajan program, al on ne zna da napravi boot CD. Autorun i boot nisu iste stvari. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: automatski je bootabilan.. :: a sta ti ja znam.. :: ::
Verovatno je svukao takav iz radnje. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ako je ISO onda je valjda i butabilan disk, koj si moj pravio ISO fajl a da nije butabilan :: :: Ja preko nera uradio copy to *.nrg i svi OS koje imam su butabilni, sem davno prevazidjenih DOS 6.22 i Win95 tj Win95 :: :: Jesi li ti siguran da si u biosu podesio da podize sistem sa DVD-a :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: ::
Verovatno a sto je dzaba svima je drago. Svejedno ubuduce zaobidji tu radnju.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Verovatno je svukao takav iz radnje :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Ako je ISO onda je valjda i butabilan disk, koj si moj pravio ISO fajl a da nije butabilan :: :: :: :: Ja preko nera uradio copy to *.nrg i svi OS koje imam su butabilni, sem davno prevazidjenih DOS 6.22 i Win95 tj Win95 :: :: :: :: Jesi li ti siguran da si u biosu podesio da podize sistem sa DVD-a :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647147. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.