Desktop/Desni klik/New/Nema opcije New Text Document... Ne znam kako se to dogodilo, ali dogodilo se. Tražio sam po netu i sve što sam našao je da mora da se prčka po registriju u koji se ja ni najmanje ne razumem, pa ne bih baš sad kopao i tumbao da zas$rem još više. Ako neko zna neki drugi način ili ako ga baš ne mrzi da mi detaljno objasni kako da vratim ovu opciju bio bih mu zahvalan. OS je Windows XP SP2. Pozdrav.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Moras da restartujes kompjuter, ili bar da uradis Log Off, da bi se ucitale promene u Registry-ju.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: I dalje ništa. Sve vrednosti su kako treba i i dalje nemam opciju. :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: ::
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: Moras da restartujes kompjuter, ili bar da uradis Log Off, da bi se ucitale promene u Registry-ju :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: I dalje ništa. Sve vrednosti su kako treba i i dalje nemam opciju. :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: I Don`t Know What That Means :: :: :: ::
dodaj ga rucno preko tweakui - templates/create tu isto pogledaj na listi da ti nije ostao rep od nekog programa koji si skoro deinstalirao a imao je veze sa shellext (desnim klikom) nemoj kopirati i importovati ono gore jer je sve bez backslash-eva
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647147. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.