Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Slax 6.0.7.
STRANA 1 OD 1
Frantic84 Slax 6.0.7. 04.11.2008. 19:42 T12990

status: user
broj poruka: 587
Čisto preporuke radi,kao što sam i ja uradio na preporuku jednog časopisa,skinite sa neta,odnosno sledećeg linka http://www.slax.org/get_slax.php ,mali džepni na USB flash nabacivi linux sa KDE okruženjem,officeom,music i video playerom,sa kodecima i svim ostalim potebnim zajebancijama,a ima malo manje od 200MB :D
Proverio sam ga na dve mašine i sve je prepoznalo bez problema,pa ako nekom treba da na flashu uvek ima neki OS sa sobom,ovo je prava stvar...
Ima dve verzije koje su praktično iste (jedn je za USB a druga je .iso) ,ali možete da skinete onu za USB,pa da je narežete bez problema,samo da je prvo raspakujete :D
Čisto upozorenja radi , malo je zajebancija da se instalira na hard,jer mora da bude particija FAT32 i da se čovek malo zeza sa kopiranjem i pravljenjem bootabilne particije pomoću jednog fajla iz njega...Žešći je za svaku slabiju mašinu jer ima sve i malo mesta zauzima :D
PozZ

Open source software rules!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika Re:Slax 6.0.7. 04.11.2008. 20:34 #78122

broj poruka: 1133

Hvala !!!!. Skino oba.
BlueSkyNIS Re: Slax 6.0.7. 04.11.2008. 22:37 #78134

broj poruka: 860
Da, super je Slax. Pravo čudo šta sve može da uradi samo 200Mb. Igrao sam se sa njim davno, vreme je da vidim kako je napredovao....

PozZz

Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647147.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs