Ne razumem, te. Jel ti treba interfejs ili za pisanje ćirilice i latinice ? Ako ti treba za pisanje, moraš da instaliraš srpsku čiriličnu i latiničnu tastaturu (mada ja preferiram SR i SL čisto zbog razlikovanja izmene u tastaturi, kodni raspored je apsolutno isto kao kod SR (lat)). _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Ne razumem, te. Jel ti treba interfejs ili za pisanje ćirilice i latinice ? Ako ti treba za pisanje, moraš da instaliraš srpsku čiriličnu i latiničnu tastaturu (mada ja preferiram SR i SL čisto zbog razlikovanja izmene u tastaturi, kodni raspored je apsolutno isto kao kod SR (lat)) :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: da.treba mi za pisanje .kako da instaliram kad nema u windowsu,i gde da nadjem na net ::
Verovatno si isključio language bar. Možeš da ga uključiš u: Control Panel,Regional and language option, languages, details, language bar..., show the language bar on the desktop. Čekiraj ovu opciju i pojaviće ti se ponovo, pod uslovom da ti je ranije bila instalirana ćirilica i latinica.
:: Control Panel - Regional and Language Options - Language - Details - Add Laguage :: Ostalo ćeš valjda da skapiraš :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: ma o tome se i radi tamo je jednostavno nestalo ne posatoji. u tome i jeste problem
:: Da nisi koristio Autopatcher :: :: U njemu postoji mogucnost da se ukloni `language bar`. Ako jesi koristio, treba da skines doticnu zakrpu :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: :: nisam nista brate jednostavno nestalo
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647138. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.