Danas sam pokusao da instaliram Nero 7 ultra na Vistu,i Vista u sred instalacije izbaci poruku da ne podrzava Nero 7! Posle toga pokusam da instaliram Nero 8(Vista ga podrzava)ali non stop dobijam poruku da moram prvo da reinstaliram Nero7!!! Medjutim kad pokusam da reinstaliram Nero 7 Vista ne dozvoljava vec prijavljuje neku gresku! Kad pokusam da rucno obrisem folder Nero u program files pise please remove the write protection. Da li neko zna u cemu je problem i sta treba da radim da bi instalacija Nera 8 proradila!!!
zasto ne mogu da kre*ujem ni jednu igricu,uvek ispise poruku remove the write protection!!! Sta da radim da to nestane??? Prvi put sam dosao u kontakt sa vistom a izgleda da ce biti i poslednji...
:: :: Nero 6 je zakon :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: Slazem se u potpunosti. Koristim verziju 6.6.0.1. Mislim da je u kasnijim verzijama definitivno postao bloatware!
:: zasto ne mogu da kre*ujem ni jednu igricu,uvek ispise poruku remove the write protection!!! Sta da radim da to nestane??? Prvi put sam dosao u kontakt sa vistom a izgleda da ce biti i poslednji.. :: :: :: :: KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!! :: ::
Sve radnje nad exe fajlovima izvrsavaj sa administratorskim ovlascenjima, a mozes i ugasiti User Account Control (ovde ti je uputstvo http://www.petri.co.il/disable_uac_in_windows_vista.htm). Moraces cesto i preuzimati vlasnistvo nad fajlovima nad kojima budes vrsio neke radnje. Koristim dual-boot XP i Vista(cisto radi isprobavanja i chachkanja), a imam trecu particiju sa podacima i dosta me je Vista gnjavila dok nisam na toj trecoj particiji za sve podatke podesio da `Everyone` imaju puna ovlascenja. Verovatno ce neko reci da sam umanjio time bezbednost, no da ne idem dalje u neki offtopic!
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647138. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.