Nestao dugmic za promenu rasporeda slova na tastaturi
STRANA 1 OD 1
Mladic
Nestao dugmic za promenu rasporeda slova na tastaturi
16.10.2004. 01:56
T127
status: user broj poruka: 68
kako da vratim na taskbaru dugmic za promenu rasporeda slova na tastauri, tj. da se prebacujem npr sa engleskog na latinicni raspored slova i sl. sada to mogu samo pomocu kratica, ali od skora dugmic na taskbaru je nestao,pokusao sam u kontrol panelu da ga vratim ali dugmic LANGUAGE BAR... je nedostupan,tj nije u funkciji (bobelio je:( )
START> SETTINGS> CONTROL PANEL> REGIONAL AND LANGUAGE OPTIONS> LANGUAGES> DETAIL> SETTINGS> LANGUAGE BAR> kada si otvorio poslednje prozorce mozes da izaberes hoces li ikonicu na destopu ili na task baru ili oba ili neces uopste :)))
TO STO STE ODGOVORILI TO I PTICE NA GRANI ZNAJU, BEZ UVREDE NARAVNO. ALI PROCITAJTE PITANJE DO KRAJA PA ODGOVORITE AKO ZANTE RESITI OVAJ PROBLEM HVALA.
i ja sam imao isti problem i to samo na mom acc nisam mogao da ga vratim, na administratora i drugim acc-ovima je radeo normalno O_o ne tako mnogo posle toga problema sam reinstalliro sys posto se i onako skenjao skroz al je drzao jedno 5-6meseci (rekord) :D
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.