Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Windows 7 - moze li se naci vec?
STRANA 1 OD 1
zzarko Windows 7 - moze li se naci vec? 14.10.2008. 19:14 T12590

status: user
broj poruka: 128
Da li neko koristi slucajno ovaj win i ako moze neki predlog gde moze da se nadje neka test verzija?
Znam da je neko pricao da ga testira, bio bih vise nego zahvalan ako bi dosao do njega.

Hvala

Poz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 14.10.2008. 19:22 #75236

broj poruka: 12057

Ne.
Naći ćeš 750 milijardi fakova.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

nenika UVEK NEKO IMA NESTO 14.10.2008. 19:28 #75237

broj poruka: 1133

JA IMAM Windows Windows 7 Build 6519 Milestone 1 OD PRE TRI MESECA. TO JE BETA VARIJANTA 2.9GB, 32 bit.
OPERATOR IMA 64 BITNU.
JA SAM OVU SKINO SA TORRENTA.
andrejnp pa jel vredi cemu!!!! 14.10.2008. 19:35 #75240

broj poruka: 486

Dal da se trudimo da skidamo ili ne?
Equinoxe Re: 14.10.2008. 19:45 #75243

broj poruka: 12057

Kome treba operativni sistem u razvojnoj fazi ?!?!
Jeste vi svi beta testeti, imate višak slobodnog vremena na bacanje ili uživate u samo-maltretiranju ?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

nenika pa jel vredi cemu!!!! 14.10.2008. 19:59 #75245

LAKO SE INSTALIRA,RADI 30 DANA BEZ C_EKA.IMA SVE MOGUCE DRAJVERE.JA NEMOGU DA JE INSTALIRAM POSTO SU MOJI RACUNARI PRAISTORIA. ALI SAM INSTALIRO KOLEGI A ON JE ZADOVOLJAN (BRZE RADI NEGO 64 BITNA VISTA).NEMOJTE ZABORAVITI DA JE VISTA RADJENA DA BUDE MAKSIMALNO SIGURNA A SEDMICA NA PERFORMARSAMA I SIGURNOSTI
EVO DA VIDITE KAD SAM JA TO SKINO.A DAL VREDI, VREDI DA VISE VISTU NECETE KORISTITI .
http://img100.imageshack.us/my.php?image=d1wz3.png
gile23 Re: pa jel vredi cemu!!!! 14.10.2008. 20:08 #75246

broj poruka: 9121
Aj nabaci mi torrent na mail, gile93.ilic@gmail.com,...

Pozdrav!

::
:: LAKO SE INSTALIRA,RADI 30 DANA BEZ C_EKA.IMA SVE MOGUCE DRAJVERE.JA NEMOGU DA JE INSTALIRAM POSTO SU MOJI RACUNARI PRAISTORIA. ALI SAM INSTALIRO KOLEGI A ON JE ZADOVOLJAN (BRZE RADI NEGO 64 BITNA VISTA).NEMOJTE ZABORAVITI DA JE VISTA RADJENA DA BUDE MAKSIMALNO SIGURNA A SEDMICA NA PERFORMARSAMA I SIGURNOST
:: EVO DA VIDITE KAD SAM JA TO SKINO.A DAL VREDI, VREDI DA VISE VISTU NECETE KORISTITI
:: http://img100.imageshack.us/my.php?image=d1wz3.png
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Neba Microq 14.10.2008. 20:18 #75250

broj poruka: 1197
Koliko glupih ljudi u Microsoftu radi? (retoričko)

Toliko antivirusnih kompanija, a oni hoće da naprave `siguran` OS... Ako, kažemo (hipotetički) da hakeri ne postoje, svaka antivirusna kompanija može da ubije svaki Windows dok si rek`o `š` (šta bi?), i to svojim virusima. Zašto? Iz istog razloga zbog kog postoji Internet Explorer. Otimanje za % tržišta (profita).

Ko se bogati od virusa? Niko drugi nego av. kompanije. Adware je druga priča...

Sorry za mali offtopic...
gile23 Re: Microq 14.10.2008. 20:23 #75254

Pametno, napraviti ono sto pravi ozbiljne probleme drugima, naci nacin kako to otkloniti i zaraditi novac, pametni neki ljudi nema sta, ali si 100% u pravu, a sigurni OS tesko da postoji, ali jesu Vistom smanjili broj hakovanih programa za 20% koji su bili dostupni na XP-u, ne mogu da se crackuju samo mogu da se kupe,...

Pozdrav!

:: Koliko glupih ljudi u Microsoftu radi? (retoričko
:: Toliko antivirusnih kompanija, a oni hoće da naprave `siguran` OS... Ako, kažemo (hipotetički) da hakeri ne postoje, svaka antivirusna kompanija može da ubije svaki Windows dok si rek`o `š` (šta bi?), i to svojim virusima. Zašto? Iz istog razloga zbog kog postoji Internet Explorer. Otimanje za % tržišta (profita)
:: Ko se bogati od virusa? Niko drugi nego av. kompanije. Adware je druga priča..
:: Sorry za mali offtopic...
nenika Re: pa jel vredi cemu!!!! 14.10.2008. 20:31 #75257

Gile Gile pa ja sam to skino 5 jula a nisam sacuvo adresu.Sad sam potrazio i sta sam naso.WIND_WS 7 ULTIMATE. KAD GA BUDEM SKINO ZASAD NERADI AL JA CU GA SKINUTI ONDA CU TI POSLATI IKONICU I SAMO KLIKNES NA NJU I ONO SE SKIDA 7 ULTIMATE.
zzarko Re: 14.10.2008. 20:32 #75258

Ma samo sam hteo da vidim kako se ponasa kao novi os, posto sam koristio Vistu neko vreme i kad sam video da je stvarno stvarno nje$ra onda sam se naravno vratio na XP.

U svakom slucaju hvala za info

Poz

zzarko Re: 14.10.2008. 20:32 #75259

Ma samo sam hteo da vidim kako se ponasa kao novi os, posto sam koristio Vistu neko vreme i kad sam video da je stvarno stvarno nje$ra onda sam se naravno vratio na XP.

U svakom slucaju hvala za info

Poz

gile23 ... 14.10.2008. 20:38 #75260

Evo ga i link ovo je legalno,...

http://thepiratebay.org/torrent/4233045/Windows_7_BETA_Build_6519

Pozdrav!

nenika Evo na R_pidu 14.10.2008. 21:11 #75270

http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=1695481&highlight=
MilivojeS Re: Re: 14.10.2008. 21:18 #75272

broj poruka: 439
Ти, Жарко, нас који волемо Висту мало зз, а? Повуци ону реч с доларом, јер ћу да будем приморан да применим силу!

Кад смо већ код Седмице, како она стоји с потребном меморијом? Захтевнија од Висте или не?

ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!

:: Ma samo sam hteo da vidim kako se ponasa kao novi os, posto sam koristio Vistu neko vreme i kad sam video da je stvarno stvarno nje$ra onda sam se naravno vratio na XP
:: U svakom slucaju hvala za inf
:: Po
nenika Re 14.10.2008. 21:29 #75279

Radi na 2 modula od po 1 GB KINGSTON 1333.Procesor INTEL E6850, GRAFICKA nVIDIJA 8600.IDE SVE LEPO ,NEPRAVI PROBLEMA.

MilivojeS Надао сам се да ће нешто да се уради по питању мем. 14.10.2008. 21:38 #75282

broj poruka: 439
Значи, једе меморију... Како ли ради с Е4400?
ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!

nenika Re:Надао сам се да ће нешто да се уради по питању мем. 14.10.2008. 21:56 #75287

EVO IDEM SAD NA DRUGI RACUNAR GDE MI JE BARTON PROCESOR.PRVO SAMO MORAM U WINDOWS 7 DA UBACIM ZA SATA HDD DRIVERE PA CU GA INSTALIRATI NA TAJ RACUNAR STAR 5 GODINA. PA CU VAM TACNO SVE RECI KAD BUDEM TACNO ZNAO KAKO RADI KOD MENE.ONO GORE JE KOLEGIN RACUNAR.A POSTO JE VISTA RADILA KOD MENE BARTON 2500,1GB KINGSON .ATI 1650XT, 4 BARACUDE OD 320GB VALDA CE RADITI I OVAJ WINDOWS 7.
zzarko Re: Re: 14.10.2008. 22:03 #75288

Hehehe, Molivoje veruj mi da sam Vistu koristio jos dok je bila u test fazi kao sto je i ova 7-ca pa reko da pobam.
A na XP sam se vratio iz dva razloga i to pre nekoliko nedelja. Nije da je ne volem ja sam prvi koji je stao na tu stranu i veruj mi dosta ljudi me je prozivalo zboga toga.

1. Najvaznije od svega mi je da podesavanje mreze i ostalih stvari bude IZUZETNO pristupacno i NENORMALNO brzo jer imam veliku potrebu da non stop menjam konfiguraciju mreznih adaptera a imam ih 3 wifi/lan/pcmcia. A to na Visti bas ne ide brzo i smara me sto 100godina otvara na kojoj god konfiguraciji Network&Sharing Centar. Probao sam cak i sa Netprofiles programom koji pored svega toplo preporucujem jer moze da se za svaki mrezni adapter snimi profil (opasan program a ujedno i besplatan) i nisam bio zadovoljan jer uvek ima nesto sto moras da menjas i da se prilagodjavas.

2. a manje bitan razlog je taj jer na laptopu koji koristim na poslu nikako nisam mogao da instaliram ni jednu je8enu verziju ultimate viste. Brate probao sam ja mislim ali bukvalno bukvalno preko 5 verzija aktivirane ne aktivirane Vista activatore, razna $ranja i nista mi nije uspelo inace imam licencu za Bussiness ali ne da mi djavo mira SRBIN hoce Ultimate .)) iako moze da mu radi posao Bussiness, ne ULTIMATE je extra i to mora.

Tako da to je to, pa reko da vidim kakav je Win 7 i ujedno da vidim kako bi se ponasao sa tim mreznim delom.

Nikoga nisam hteo ovim da uvredim sto sam reko da je nje$ra ali mislim da pola ljudi ovde deli moje misljenje. Tako da se izvinjavam onima koji su se nasli uvredjenim :).

P.S. Jos jedan razlog je taj sto mi je zauzimala preko 20-30GB na sys particiji od 40GB sa onim fenomenalnim folderom WINSXS.

Poz

Inace kod kuce uzivam na 24` iMac-u :))))))
gile23 Re: Re: Re: 14.10.2008. 22:17 #75290

Auuuuu, iMac 24 inca, znas li ti sta moze da stane u to, ali ipak su ovi kompovi bolji po performansama od tih tamo,...

Pozdrav!

:: Hehehe, Molivoje veruj mi da sam Vistu koristio jos dok je bila u test fazi kao sto je i ova 7-ca pa reko da pobam
:: A na XP sam se vratio iz dva razloga i to pre nekoliko nedelja. Nije da je ne volem ja sam prvi koji je stao na tu stranu i veruj mi dosta ljudi me je prozivalo zboga toga
:: 1. Najvaznije od svega mi je da podesavanje mreze i ostalih stvari bude IZUZETNO pristupacno i NENORMALNO brzo jer imam veliku potrebu da non stop menjam konfiguraciju mreznih adaptera a imam ih 3 wifi/lan/pcmcia. A to na Visti bas ne ide brzo i smara me sto 100godina otvara na kojoj god konfiguraciji Network&Sharing Centar. Probao sam cak i sa Netprofiles programom koji pored svega toplo preporucujem jer moze da se za svaki mrezni adapter snimi profil (opasan program a ujedno i besplatan) i nisam bio zadovoljan jer uvek ima nesto sto moras da menjas i da se prilagodjavas
:: 2. a manje bitan razlog je taj jer na laptopu koji koristim na poslu nikako nisam mogao da instaliram ni jednu je8enu verziju ultimate viste. Brate probao sam ja mislim ali bukvalno bukvalno preko 5 verzija aktivirane ne aktivirane Vista activatore, razna $ranja i nista mi nije uspelo inace imam licencu za Bussiness ali ne da mi djavo mira SRBIN hoce Ultimate .)) iako moze da mu radi posao Bussiness, ne ULTIMATE je extra i to mora
:: Tako da to je to, pa reko da vidim kakav je Win 7 i ujedno da vidim kako bi se ponasao sa tim mreznim delom
:: Nikoga nisam hteo ovim da uvredim sto sam reko da je nje$ra ali mislim da pola ljudi ovde deli moje misljenje. Tako da se izvinjavam onima koji su se nasli uvredjenim :)
:: P.S. Jos jedan razlog je taj sto mi je zauzimala preko 20-30GB na sys particiji od 40GB sa onim fenomenalnim folderom WINSXS
:: Po
:: Inace kod kuce uzivam na 24` iMac-u :)))))
Daum ... 14.10.2008. 22:37 #75296

broj poruka: 12796
Evo odgovoricu ti za otprilike 16 meseci. Ajde cujemo se...

Nashman ... 15.10.2008. 10:17 #75329

broj poruka: 146

Win7 i WinXP da li se slično ponašaju kao Vista i XP,mislim na dual boot?
nenika Re.. 15.10.2008. 11:43 #75350

Nema nikakve razlike.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647138.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs