Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
POMOC, kako da instaliram Vistu ???
STRANA 1 OD 1
gor7 POMOC, kako da instaliram Vistu ??? 13.10.2008. 09:49 T12552

status: user
broj poruka: 80
Imam instaliran XP SP3, pokusao sam da instaliram paralelno Vistu medjutim instalacija pocne ali odmah na pocetku posle ubacivanja aktivacionog koda javi gresku:

Windows cannot open the required file E:sourcesinstall.wim Make sure all files required for installation are available and restart the instalation

Na disku se nalazi taj folder sa tim fajlom, nemam pojma o cemu je rec ako neko zna molim za pomoc
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika Malo opsirnije 13.10.2008. 09:54 #75004

broj poruka: 1133
Windows ne može otvoriti potrebnu datoteku E: sourcesinstall.wim Provjerite jesu li sve datoteke potrebne za instalaciju su na raspolaganju i ponovo pokrenite instalacija
gor7 re 13.10.2008. 09:57 #75005

Ma znam ja sta to znaci ali neznam sta je problem

nenika JOS OPSIRNIJE 13.10.2008. 10:23 #75006

broj poruka: 1133
SAd znam da znas to sto pise al ja neznam nista vise posto nisi napiso nista novo ,pa cu da te pitam onda ja.Sta ti u stvari hoces :
1) Da instaliras VISTU PREKO XP
1)Da instaliras VISTU i da ti ostane XP pa da imas i XP i VISTU
Koliko imas HDD i dali su SERIAL ATA ili idu na ATA kabe.Koja ti je to VISTA, jel instalirana sa tog DVD na neki racunar.DAJ MALO VISE PODATAKA
R2-D2 Ne valjla 13.10.2008. 11:45 #75015

broj poruka: 100

neispravan DVD - fajl sourceinstall.wim ostecen (prilikom kopiranja ili downloada)
DVD citac ima problem sa citanjem tog DVD-a (ako je na drugom mestu uspesno prosao instalaciju)

gor7 re 13.10.2008. 15:00 #75054

Hocu da instaliram Vistu a da mi ostane XP, nemam pojma koja je Vista ali mi je drugar narezao kod njega radi, doduse nisam probao sa ovog cd-a koji mi je narezao, imam prostora na HDD a povezan je na ATA kablove

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647138.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs