sam imao, sve što sam našao na netu nije radilo, ni u Visti ni u XPu. Znaš kako sam rešio? pa kupio sam isti takav skener i sada imam jedan u rezervi. Ako si iz bgd možemo se dogovoriti da ti doturim negde CD! pedj@mail.ru
Hvala unapred, _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ma nema problema reeeeeeeeeci !
:: sam imao, sve što sam našao na netu nije radilo, ni u Visti ni u XPu :: Znaš kako sam rešio? pa kupio sam isti takav skener i sada imam jedan u rezervi. Ako si iz bgd možemo se dogovoriti da ti doturim negde CD :: pedj@mail.r :: :: :: Veruj meni :: ::
Kako da ne, ali mi je kod sina, pa kad dodje iz skole saljem odmah.
Veruj meni!
:: :: Jel bi mogao ga mi baciš samo drajvere na bax2003@gmail.com :: :: Hvala unapred :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Ma nema problema reeeeeeeeeci ! :: :: :: :: sam imao, sve što sam našao na netu nije radilo, ni u Visti ni u XPu :: :: Znaš kako sam rešio? pa kupio sam isti takav skener i sada imam jedan u rezervi. Ako si iz bgd možemo se dogovoriti da ti doturim negde CD :: :: pedj@mail.r :: :: :: :: :: :: Veruj meni :: :: :: ::
:: :: Jel bi mogao ga mi baciš samo drajvere na bax2003@gmail.com :: :: Hvala unapred :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Ma nema problema reeeeeeeeeci ! :: :: :: :: sam imao, sve što sam našao na netu nije radilo, ni u Visti ni u XPu :: :: Znaš kako sam rešio? pa kupio sam isti takav skener i sada imam jedan u rezervi. Ako si iz bgd možemo se dogovoriti da ti doturim negde CD :: :: pedj@mail.r :: :: :: :: :: :: Veruj meni :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647138. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.