Kako da implementiram AHCI/RAID drivere u windows pa da tako sve ukupno narezem na disk kao komplet???Kako da to uradim i gde da ih spakujem?Postoji li neka posebna procedura ili mogu tek onako da ih bacim sa flopy-ja samo da ih prekopiram u neki folder sa vec postojecim driverima u win-u?!
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
Namestis ovako: 1 folderXP WINDOWS -ovde snimi windows u koji integrises drivere 2 folder XP DRIVERI-ovde snimi drivere koje hoces da integrises u taj novi Windows. instaliras nLite,on ce te pitati sta hoces da radis ti pritisni opcije DOTATI DRIVERE I NANESTITI BUTABILI WINDOWS. MOZES I DA IZBACIS STA HOCES.
Odradio sam sa nLite-om...Spakovao je driver...Nego jer potreban taj patch ili ne posle ove operacije?Kad budem boot-ovao hoce li odmah prepoznati AHCI/RAID driver-e kada ga postavim u tom modu?
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
:: :: Za Vistu mora instalacija od nule po paljenju AHCI-ja iz BIOS-a, a kod XP-a :: :: Skini faj :: AHCI_WINDOWS_xp_PATCH.zip ima ga svuda po net :: :: i ovo uputstvo biće ti sve jasn :: http://www.filefactory.com/file/d5b05e/n/AHCI_tx :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Ma nema problema reeeeeeeeeci ! :: :: ::
Ako integrišeš, nema potrebe za patch-om. Patch pomaže, da se win bootuje i ne šlogira kad upališ AHCI u BIOS-u i resetuješ. Ako sa integrisanim AHCI drajverima tebi instalalcija prođe bez problema, to je gotova stvar. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ma nema problema reeeeeeeeeci !
:: Odradio sam sa nLite-om...Spakovao je driver...Nego jer potreban taj patch ili ne posle ove operacije?Kad budem boot-ovao hoce li odmah prepoznati AHCI/RAID driver-e kada ga postavim u tom modu : :: ::
Kupi li ti monitor, ako `oces Crysis Warhead u full-u da igras sa FPS oko 60 iskesiraj jednu 17-ticu i miran si, mala sala.
Pozdrav!
:: Kako da implementiram AHCI/RAID drivere u windows pa da tako sve ukupno narezem na disk kao komplet???Kako da to uradim i gde da ih spakujem?Postoji li neka posebna procedura ili mogu tek onako da ih bacim sa flopy-ja samo da ih prekopiram u neki folder sa vec postojecim driverima u win-u? :: :: I Want to believe - The truth is out there :: OC House :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: :: Ako integrišeš, nema potrebe za patch-om. Patch pomaže, da se win bootuje i ne šlogira kad upališ AHCI u BIOS-u i resetuješ. Ako sa integrisanim AHCI drajverima tebi instalalcija prođe bez problema, to je gotova stvar :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Ma nema problema reeeeeeeeeci ! :: :: :: :: Odradio sam sa nLite-om...Spakovao je driver...Nego jer potreban taj patch ili ne posle ove operacije?Kad budem boot-ovao hoce li odmah prepoznati AHCI/RAID driver-e kada ga postavim u tom modu :: : :: :: ::
:: :: :: :: Pre nego sto snimis cd, to sto si namestio sa nLiteom otvori sa nekim virtualnim naprimer alkoholom za probu.Ako je butabilan onda mozes da ga snimis.
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647138. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.