Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Izgubljeni podaci
STRANA 1 OD 1
arsen45 Izgubljeni podaci 01.10.2008. 13:09 T12304

status: user
broj poruka: 14
Zdravo.
Interesuje me kako da povratim podatke tj. slike sa kartice koje sam prebacivao preko Card Readera. Naime, izvukao sam konekciju Readera pre nego sto sam prebacio sve slike i ispostavilo se da je sve obrisano na kartici.
Da li postoji nacin da se u tom slucaju povrate ti podaci. Da li postoji neki program za povratak dokumenata, jer pretpostavljam da su negde podaci smesteni na kompu ali ne znam gde.
Pozdrav!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pedjapop Postoji.. 01.10.2008. 13:27 #73153

broj poruka: 144
uz bilo koju SanDisk Extreme karticu dobilaš i CD sa softverom koji je vrlo upotrebljiv, mada upozoriću te da su to profi kartise i da nisu baš jeftine!

Veruj meni!

Vlaovicm Re: Izgubljeni podaci 01.10.2008. 15:20 #73161

broj poruka: 359

:: Zdravo
:: Interesuje me kako da povratim podatke tj. slike sa kartice koje sam prebacivao preko Card Readera. Naime, izvukao sam konekciju Readera pre nego sto sam prebacio sve slike i ispostavilo se da je sve obrisano na kartici
:: Da li postoji nacin da se u tom slucaju povrate ti podaci. Da li postoji neki program za povratak dokumenata, jer pretpostavljam da su negde podaci smesteni na kompu ali ne znam gde
:: Pozdrav!!
::

Probaj Recover My Files, u nekoliko slucajeva sam uspevao da vratim obrisane podatke sa raznih hdd-a i kartica.
horacio probaj 01.10.2008. 15:28 #73163

broj poruka: 117

Flash Memory Toolkit_1.20PRO

GetDataBack for FAT - for NTFS v3.30.001

banep RE 01.10.2008. 18:30 #73171

broj poruka: 537
Najbolji program za vracanje podataka sa kartica je Card recovery. Zadnja verzija je 3.6. Proveri mail za link...

operator re 01.10.2008. 20:39 #73179

broj poruka: 4266
Ako ti neuspe sa Card Recovery-em probaj Recuva - File Recovery 1.19.350.
Meni se ovaj program pokazao jako dobro, ali samo za slike i nista drugo.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647138.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs