Imam Vistu Home Premium 32-bit i hteo sam da predjem sa NativeIDE emulacije na AHCI. Problem je sledeci: Windows krene da se podize i restartuje se komp. Probao sam da enable-ujem msahci drajver pomocu regedit-a ali nije uspelo. Kada sam to probao na Visti 64-bit, uspelo je. Ne znam u cemu je fora. Neko zna?
Ja mislim da zbog ahcia mora da se instalira vista ponovo. Ja sam isto radio sto i ti i jednostavno ponovna instalacija, pod uslovom da si ostavio ahci upaljen u biosu, ce resiti problem. Ako ima neko bolje resenje i mene bi zanimalo.
:: :: Skini faj :: AHCI_WINDOWS_xp_PATCH.zip ima ga svuda po net :: :: i ovo uputstvo biće ti sve jasn :: http://www.filefactory.com/file/d5b05e/n/AHCI_tx :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: :: :: Ja imam Windows XP SP3 i zanima me dal` mogu da prebacim na AHCI bez ponovnog instaliranja :: :: :: :: :: ::
Zaboravio sam da napomenem da imam Biostar TF560 A2+ sa nForce 560 cipsetom. Dal` ono gore uputstvo isto vazi za nVidia cipsetove?
Nažalost ovo je samo za Intel ICH seriju. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: :: :: :: :: :: :: Skini faj :: :: AHCI_WINDOWS_xp_PATCH.zip ima ga svuda po net :: :: :: :: i ovo uputstvo biće ti sve jasn :: :: http://www.filefactory.com/file/d5b05e/n/AHCI_tx :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: :: :: :: :: Ja imam Windows XP SP3 i zanima me dal` mogu da prebacim na AHCI bez ponovnog instaliranja :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Zaboravio sam da napomenem da imam Biostar TF560 A2+ sa nForce 560 cipsetom :: Dal` ono gore uputstvo isto vazi za nVidia cipsetove?
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647138. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.