Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Last XP?
STRANA 1 OD 1
alexi Last XP? 17.09.2008. 11:24 T12030

status: user
broj poruka: 677
Ortak me udavio da ga skinem, sada me zanima sta vi mislite o ovom OSu. Ako valja, zasto valja. ako ne valja, zasto ne valja?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dachman Last XP 17.09.2008. 11:58 #70984

broj poruka: 630
Last XP je modifikovana verzija obicnog xp-a sa jos mnostvom dodatih programa.Ja licno ne volim takve verzije jer su promenjena default podesavanja.Posto je svaki sistem drugaciji,cesto se desava da taj os ne radi kako valja.Mozes probati...

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Smece kao i Crystal, Black, Indego... 17.09.2008. 12:03 #70986

broj poruka: 5709
Cist official GENIUNE (OEM) WinXP SP3 je najbolja varijanta jer nista nije prckano po default registry bazi i ostalim setovanjima

- A N G E L -

gile23 ... 17.09.2008. 13:02 #70992

broj poruka: 9121
Reci ti tom tvom drugu da predje na Vistu, ili nek se vrati korenima XP SP2 (moze i SP3), sve je to genetski modifikovano (u vecini tih XP-ova imas po koji virus). Moze da ti ubaci virus pisan u Assembleru, koje ni jedan antivirus ne moze da provali da su ti u kompi, a kamoli da izbrise,...

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Re: ... 17.09.2008. 13:20 #70994

Aj mi objasni kako izgledaju programi pisani u assemebler-u, kako se ubacuju i izvrsavaju na Win 32bitnom jezgru sa segmentno-stranicnim preslikavanjem virtuelne memorije na masinama klase x86???

- A N G E L -

:: Reci ti tom tvom drugu da predje na Vistu, ili nek se vrati korenima XP SP2 (moze i SP3), sve je to genetski modifikovano (u vecini tih XP-ova imas po koji virus). Moze da ti ubaci virus pisan u Assembleru, koje ni jedan antivirus ne moze da provali da su ti u kompi, a kamoli da izbrise,..
::
:: Pozdrav
zandarm Re: Re: ... 17.09.2008. 13:29 #70996

broj poruka: 1454
Ajd` sad...
Inače, stvarno je bolje da se ne bakćeš sa time, bolja je čista verzija, pa sve to posle može i on sam preko gomile programa da se zeza.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I Don`t Know What That Means

:: Aj mi objasni kako izgledaju programi pisani u assemebler-u, kako se ubacuju i izvrsavaju na Win 32bitnom jezgru sa segmentno-stranicnim preslikavanjem virtuelne memorije na masinama klase x86??
:: - A N G E L -
:: :: Reci ti tom tvom drugu da predje na Vistu, ili nek se vrati korenima XP SP2 (moze i SP3), sve je to genetski modifikovano (u vecini tih XP-ova imas po koji virus). Moze da ti ubaci virus pisan u Assembleru, koje ni jedan antivirus ne moze da provali da su ti u kompi, a kamoli da izbrise,..
:: ::
:: :: Pozdrav
gile23 Re: Re: ... 17.09.2008. 14:23 #71007

Ja nigde nisam napisao da to znam, dakle samo sam cuo da to postoji, a vecina ljudi koji se iole razumeju u racunare ili misle da se razumeju u racunare nikad nisu culi sa Assembler. Machine posto si imao ispit iz Assemblera na fakultetu to znas odlicno, znam jednog decka napravio je virus u assembleru da ti pomeri recimo na tastaturi sve za jedan ili vise tastera, dakle primer umesto m kuca ti recimo b, ili umesto k, kuca ti h. To moze da se izbrise samo formatiranjem harda,... Vecina ljudi ti kaze samo furaj sa mov, pop, push i miran si covek. Ali u tom programiranju nema leba, zato sam se preorijentisao ja na druge grane gde ima mnogo vise kesa. I Machine ti imas ogromno znanje iz oblasti IT-a, to niko ovde ne moze da porekne.

Ako decka Vista ne zanima neka razmisli o nekom Linux-u,...

Pozdrav!!!

:: Aj mi objasni kako izgledaju programi pisani u assemebler-u, kako se ubacuju i izvrsavaju na Win 32bitnom jezgru sa segmentno-stranicnim preslikavanjem virtuelne memorije na masinama klase x86??
:: - A N G E L -
gliba2002 ... 17.09.2008. 14:54 #71017

broj poruka: 61

ja ga licno koristim na starom kompu, a cale na novom ima original vistu... iz licnog iskustva vista je govno koja bespotrebno zdere memoriju ako neces last xp uzmi sp3, nisam ga probao ali znam dosta ljudi koji kazu da valja... last xp ti ima vista izgled a po mom iskustvu je jako dobar i nepravi bagove nikakve vec 6 meseci koliko ga koristim... a ti javi sta si uradio
MACHINE Re: Re: Re: ... 17.09.2008. 14:55 #71018

Ma ja to da te bacim u rebus :)) sala mala posalica...rudari i programeri, to je najteze zaradjeno parce `leba veruj mi....

- A N G E L -

:: Ja nigde nisam napisao da to znam, dakle samo sam cuo da to postoji, a vecina ljudi koji se iole razumeju u racunare ili misle da se razumeju u racunare nikad nisu culi sa Assembler. Machine posto si imao ispit iz Assemblera na fakultetu to znas odlicno, znam jednog decka napravio je virus u assembleru da ti pomeri recimo na tastaturi sve za jedan ili vise tastera, dakle primer umesto m kuca ti recimo b, ili umesto k, kuca ti h. To moze da se izbrise samo formatiranjem harda,... Vecina ljudi ti kaze samo furaj sa mov, pop, push i miran si covek. Ali u tom programiranju nema leba, zato sam se preorijentisao ja na druge grane gde ima mnogo vise kesa. I Machine ti imas ogromno znanje iz oblasti IT-a, to niko ovde ne moze da porekne
:: Ako decka Vista ne zanima neka razmisli o nekom Linux-u,..
:: Pozdrav!!
:: :: Aj mi objasni kako izgledaju programi pisani u assemebler-u, kako se ubacuju i izvrsavaju na Win 32bitnom jezgru sa segmentno-stranicnim preslikavanjem virtuelne memorije na masinama klase x86??
:: :: - A N G E L -
gile23 Re: Re: Re: Re: ... 17.09.2008. 14:59 #71020

Verujem, vidim i cujem, zato se na grafici mnogo veci kes zaradi iako je to mnogo laksa oblast od programiranja,...

Pozdrav!

:: Ma ja to da te bacim u rebus :)) sala mala posalica...rudari i programeri, to je najteze zaradjeno parce `leba veruj mi...
Equinoxe Re: 17.09.2008. 15:00 #71021

broj poruka: 12057

Ovo pitanje je bilo jedno 70.243 puta. Samo `originalni` XP.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

Daum Re: Re: 17.09.2008. 15:06 #71027

broj poruka: 12796
Pre ce biti jedno 100000000000 puta....
Smece, smece i smece...

Next...

:: Ovo pitanje je bilo jedno 70.243 puta. Samo `originalni` XP
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
gile23 ... 17.09.2008. 15:10 #71030

I da moze da nabavi odredjene teme za XP, i eto mu ga izgled ako mu je do njega stalo. A momci sta ce biti ako nadjemo Chuck Norris XP,...

Ovo nece moci da se promeni kao Wallpaper

http://nicedeb.files.wordpress.com/2007/12/chuck_norris.jpg

Pozdrav!

alexi ok... 17.09.2008. 15:18 #71035

broj poruka: 677
I ja sam mu govorio da se ne zeza, al ajde. Instalirace ga, pa cemo videti kako se ponasa iz prve ruke...

kanjavi Last XP 17.09.2008. 21:04 #71100

broj poruka: 218
Last XP 14 imam vec skoro godinu dana i sljaka mi super ne zalim se.
Ima oko 300 programa u njemu i posle instalacije te pita koji zelis da instaliras!
Svi su krekovani tako da ne moras da se smaras sa time.Ima u sebi i drajvere tako da ti sve sljaka super. E sad ima i po koji virus ali uglavnom su u programima ti krekovima i starije su generacije tako da ga svaki antivirus prepozna.

Sve u svemu zacin C!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647138.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs