Last XP je modifikovana verzija obicnog xp-a sa jos mnostvom dodatih programa.Ja licno ne volim takve verzije jer su promenjena default podesavanja.Posto je svaki sistem drugaciji,cesto se desava da taj os ne radi kako valja.Mozes probati...
Reci ti tom tvom drugu da predje na Vistu, ili nek se vrati korenima XP SP2 (moze i SP3), sve je to genetski modifikovano (u vecini tih XP-ova imas po koji virus). Moze da ti ubaci virus pisan u Assembleru, koje ni jedan antivirus ne moze da provali da su ti u kompi, a kamoli da izbrise,...
Aj mi objasni kako izgledaju programi pisani u assemebler-u, kako se ubacuju i izvrsavaju na Win 32bitnom jezgru sa segmentno-stranicnim preslikavanjem virtuelne memorije na masinama klase x86???
- A N G E L -
:: Reci ti tom tvom drugu da predje na Vistu, ili nek se vrati korenima XP SP2 (moze i SP3), sve je to genetski modifikovano (u vecini tih XP-ova imas po koji virus). Moze da ti ubaci virus pisan u Assembleru, koje ni jedan antivirus ne moze da provali da su ti u kompi, a kamoli da izbrise,.. :: :: Pozdrav :: :: ::
Ajd` sad... Inače, stvarno je bolje da se ne bakćeš sa time, bolja je čista verzija, pa sve to posle može i on sam preko gomile programa da se zeza.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: Aj mi objasni kako izgledaju programi pisani u assemebler-u, kako se ubacuju i izvrsavaju na Win 32bitnom jezgru sa segmentno-stranicnim preslikavanjem virtuelne memorije na masinama klase x86?? :: :: :: - A N G E L - :: :: :: Reci ti tom tvom drugu da predje na Vistu, ili nek se vrati korenima XP SP2 (moze i SP3), sve je to genetski modifikovano (u vecini tih XP-ova imas po koji virus). Moze da ti ubaci virus pisan u Assembleru, koje ni jedan antivirus ne moze da provali da su ti u kompi, a kamoli da izbrise,.. :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
Ja nigde nisam napisao da to znam, dakle samo sam cuo da to postoji, a vecina ljudi koji se iole razumeju u racunare ili misle da se razumeju u racunare nikad nisu culi sa Assembler. Machine posto si imao ispit iz Assemblera na fakultetu to znas odlicno, znam jednog decka napravio je virus u assembleru da ti pomeri recimo na tastaturi sve za jedan ili vise tastera, dakle primer umesto m kuca ti recimo b, ili umesto k, kuca ti h. To moze da se izbrise samo formatiranjem harda,... Vecina ljudi ti kaze samo furaj sa mov, pop, push i miran si covek. Ali u tom programiranju nema leba, zato sam se preorijentisao ja na druge grane gde ima mnogo vise kesa. I Machine ti imas ogromno znanje iz oblasti IT-a, to niko ovde ne moze da porekne.
Ako decka Vista ne zanima neka razmisli o nekom Linux-u,...
Pozdrav!!!
:: Aj mi objasni kako izgledaju programi pisani u assemebler-u, kako se ubacuju i izvrsavaju na Win 32bitnom jezgru sa segmentno-stranicnim preslikavanjem virtuelne memorije na masinama klase x86?? :: :: :: - A N G E L -
ja ga licno koristim na starom kompu, a cale na novom ima original vistu... iz licnog iskustva vista je govno koja bespotrebno zdere memoriju ako neces last xp uzmi sp3, nisam ga probao ali znam dosta ljudi koji kazu da valja... last xp ti ima vista izgled a po mom iskustvu je jako dobar i nepravi bagove nikakve vec 6 meseci koliko ga koristim... a ti javi sta si uradio
Ma ja to da te bacim u rebus :)) sala mala posalica...rudari i programeri, to je najteze zaradjeno parce `leba veruj mi....
- A N G E L -
:: Ja nigde nisam napisao da to znam, dakle samo sam cuo da to postoji, a vecina ljudi koji se iole razumeju u racunare ili misle da se razumeju u racunare nikad nisu culi sa Assembler. Machine posto si imao ispit iz Assemblera na fakultetu to znas odlicno, znam jednog decka napravio je virus u assembleru da ti pomeri recimo na tastaturi sve za jedan ili vise tastera, dakle primer umesto m kuca ti recimo b, ili umesto k, kuca ti h. To moze da se izbrise samo formatiranjem harda,... Vecina ljudi ti kaze samo furaj sa mov, pop, push i miran si covek. Ali u tom programiranju nema leba, zato sam se preorijentisao ja na druge grane gde ima mnogo vise kesa. I Machine ti imas ogromno znanje iz oblasti IT-a, to niko ovde ne moze da porekne :: :: Ako decka Vista ne zanima neka razmisli o nekom Linux-u,.. :: :: Pozdrav!! :: :: :: Aj mi objasni kako izgledaju programi pisani u assemebler-u, kako se ubacuju i izvrsavaju na Win 32bitnom jezgru sa segmentno-stranicnim preslikavanjem virtuelne memorije na masinama klase x86?? :: :: :: :: :: :: - A N G E L - ::
Last XP 14 imam vec skoro godinu dana i sljaka mi super ne zalim se. Ima oko 300 programa u njemu i posle instalacije te pita koji zelis da instaliras! Svi su krekovani tako da ne moras da se smaras sa time.Ima u sebi i drajvere tako da ti sve sljaka super. E sad ima i po koji virus ali uglavnom su u programima ti krekovima i starije su generacije tako da ga svaki antivirus prepozna.
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647138. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.