Ja skoro 4 meseca imam Windows XP Professional with Service Pack 3 (x86) VL CD (English) verziju od 589,14 mb, mada nerazumem u cemu je razlicita od verzije sa 597,83 mb. To je ustvari Corporate edition koji ne zahteva aktivaciju. Nasao sam je preko rapida.
Psyman poslusaj jedan koristan savet, a to je da sa ovakvim torrent linkovima rizikujes da popases jedan ban od admina.
E glupane, ovo nije ilegalan download, vec legalan za MSDN pretplatnike. Ajde malo izguglaj, i proveri link, jer bi za neznanje tebi trebalo dati jedan ban...
:: Ja skoro 4 meseca imam Windows XP Professional with Service Pack 3 (x86) VL CD (English) verziju od 589,14 mb, mada nerazumem u cemu je razlicita od verzije sa 597,83 mb. To je ustvari Corporate edition koji ne zahteva aktivaciju :: Nasao sam je preko rapida. :: :: Psyman poslusaj jedan koristan savet, a to je da sa ovakvim torrent linkovima rizikujes da popases jedan ban od admina. :: :: ___________________________________ :: :: I pijan i trezan za kompjuter vezan. :: ::
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647138. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.