Da li je neko naleteo na neke nove alate ili verzije za proveru stabilnosti i ispravnosti komponenti i koje, ali da su provereni i postojani u radu? Podrazumevam da ih smatra funkcionalnim i isprobanim, neki System/Win stress.
i zove se INTEL BURN TEST i poreduju sa Prime testovima s tim da ovaj program puno brzi i puno vise opterecuje procesor tako da i temperature vise raste-za nekuh 20-25 C vise u poredenju sa Prime!Ja bih ti ovaj preporucio,probaj!Poz!
Je obican Grmoacs-Linpack test. I kakve crne vise temperature (+20C) to su vesti za budale. SANDRA je isuvse smesna i naravno da ce delimicno ispravna masina prroci test. Ja sam mislio na prave naucne alate bazirane na experimentalnim matematickim i fizickim modelima (proracunima proverljivim iz baze) a ne o urbanim legendama. Ipak hvala na trudu
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647138. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.