Naime, sta se desava? Drug ukljuci Counter Strike, i odmah mu na sekund izbaci plavi ekran i restartuje mu se komp... isto tako i recimo za Warcraft 3....
sta moze da prestavlja taj problem i kako se resava...?
Ako sve ostalo osim igara radi kako treba, nešto sa grafičkom karticom nije u redu. Probaj da opteretiš sa nečim što nije igrica, čisto da definišeš problem i preveriš da li je do grafičke. Možda je i RAM, možda i napajanje (usled opterećenja). Neki BurnIn test tipa, PC Mark. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Meni su bili slicni simptomi samo bez plavog ekrana, odneo sam u servis, mislim da je to bilo do ventilatora, mnogo je bilo prasine pa jadan nije mogao da funkcionise, temperature u kompu su isle do 100 stepeni, vidi neka pokusa sa ciscenjem unutrasnjosti. Preporuceno je da se komp cisti na 2-3 meseca!!!
Pa da,a sta se desava sa firmama koje daju 3 godine garancije na komp,a stave onu glupu nalepnicu na kuciste,pa kad otvoris kuciste da bi ga ocistio gubis garanciju automatski......
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
i. Preporuceno je da se komp cisti na 2-3 meseca!!! :: :: Pozdrav :: :: ::
komp je ciscen mozda pre mesec dana..... to se desava sa te dve igrice.... WoW radi uredu.... Red Alert 2 takodje.... sve sljaka bez problema, samo te dve igrice....
e sad.... to mu se i ranije desavalo.... komp je bio u servisu, gde je ciscen, i gde je instaliran novi sistem..... jedno vreme se to nije desavalo i onda je juce pocelo.... ali tacnije ovako ide.... kad udje u cs... odmah ga izbaci a u War 3 udje, i kad izadje na ALT + TAB, pa pogleda msn, promeni pesmu, pogleda na netu nesto, ne bitno.... i kad klikne da se vrati, izbaci ga....
probao je sa novim drajverima za graf (8600GT), gledao je slucajno da nema virusa sa Nod 32 v3, nema ih..... recicu mu da skine pc mark..... a onda cemo da vidimo sa ram memorijom odnecu mu moju ram memoriju pa cemo da vidimo....
Ako je sa čistom mašinom iz servisa komp radio kako treba, onda je verovatno neka aplikacija, dodati hardver ili promenjeni drajver pravi neki problem. Nađi uljeza. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
U readme fajlovima mnogih igrica pise da ne podrzavaju Alt+Tab (promenu taska) i da moze doci do razlicitih problema. Mnoge za koje je navedeno ipak ne prave probleme ali mozda je bas ta koju imas jedna od tih koje ga prave. Nisam je igrao pa ti ne mogu reci pouzdano. CS probaj da reinstaliras pa da vidis sta se desava. Inace 8600Gt ima neke svoje tripove pa se moze desiti da je i to uzrok. Meni recimo na 7900GS kao i na 7950GT Test Drive unlimited je radio savrseno, dok na 8800GT ako se aktivira Antialiasing obavezno blokira u random periodima i trazeci na forumima video da puno ljudi ima isti problem sa 8800GT, GTX itd dok im je takodje na seriji 79xx radila kako treba. Patch, zadnji 1.66, nije ispravio gresku iako je bilo obecanja da ce je ispraviti.
I ja svakodnevno koristim Alt+Tab u WC3 i nemam nikakvih problema (doduse imam malo stariju karticu), probajte mozda da reinstalirate windows, moze u tome biti problem...
:: U readme fajlovima mnogih igrica pise da ne podrzavaju Alt+Tab (promenu taska) i da moze doci do razlicitih problema. Mnoge za koje je navedeno ipak ne prave probleme ali mozda je bas ta koju imas jedna od tih koje ga prave. Nisam je igrao pa ti ne mogu reci pouzdano. CS probaj da reinstaliras pa da vidis sta se desava. Inace 8600Gt ima neke svoje tripove pa se moze desiti da je i to uzrok. Meni recimo na 7900GS kao i na 7950GT Test Drive unlimited je radio savrseno, dok na 8800GT ako se aktivira Antialiasing obavezno blokira u random periodima i trazeci na forumima video da puno ljudi ima isti problem sa 8800GT, GTX itd dok im je takodje na seriji 79xx radila kako treba. Patch, zadnji 1.66, nije ispravio gresku iako je bilo obecanja da ce je ispraviti :: :: ::
isti warcraft i cs... znaci uzeo sam od njega... instalirao na moj komp... i sve sljaka bez ikakvih problema.... ( PowerColor ati x1600 PRO ) ja nemam nikakvih problema... pokusacemo sa reinstalaciom windowsa..... ali pre toga cu da vidim da mu zamenim ram, a mozda cak i da mu odnesem moju graf.... da vidim sta se desava....
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647138. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.