Ono sto sam ja probao i za sta garantujem da radi besprekorno jeste cista Xp SP3 verzija, ali jun2008 verzija, ima po netu da se nadje, u pitanju je corporate verzija, radi besprekorno i ima vec gotovo sve zakrpe, tako da i poslednji autopatcher nema mnogo posla kod ove verzije!
ukljucujuci i viruse.Ja sam na mojoj verziji nasa0 22 virusa,a iskustva mojih drugara sa tim `napucanim` verzijama win-a su da je u svakom bio bar poneki virus. Cista instalacija i vozi.
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:.To je sve prepuno raznoraznih gluposti koje ti nicemu ne kuriste :: :: ::
JA sam prilicno zadovoljan svojom 14icom vec nekih 4-5 meseci bez ijednog baga poprilicno je dosta, jos kad je u pitanju windows, samo sam pitao ako je neko probao??
:: Proveri mail, imas linkove za cistu verziju xp pro sp3 sa apdejtima iz avgusta 2008. Ukljuceni su i drajveri za SATA :: :: :: :: :: :: imam windows xp last 14 i nasao sam na torrentu last 21. zanima me da li ga je neko probao i valja li sta, posto me mrzi da ga skidam?
E upravo je takva verzija koju ja koristim, samo sa update-ima od juna 2008+drajveri za sata, sve preporuke!
:: Proveri mail, imas linkove za cistu verziju xp pro sp3 sa apdejtima iz avgusta 2008. Ukljuceni su i drajveri za SATA :: :: :: :: :: :: imam windows xp last 14 i nasao sam na torrentu last 21. zanima me da li ga je neko probao i valja li sta, posto me mrzi da ga skidam?
Ja to radim još od vremena Win 98SE. Ne treba vam nikakva validacija, niti se bilo šta proverava. Kladim se da velikoj većini korisnika ne treba pola tih zakrpa. Lepo pregledate šta ima, pročitate zašta služe zakrpe, skinete i ručno instalirate ono što procenite da vam treba. Često se dešava da i zakpe imaju rupu ili naprave sranje sa već postojećim komponentama, pa posle MS izbaci zakrpu za zakrpu.
Malo strpljenja i pažljivog čitanja i imate stabilan sistem, bez nepotrebnih dodataka.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
I ja se pitam. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: Instaliraje čist XP SP2 ili SP3 i idite svakog drugog utorka u mesecu na Micros$ftov sajt po Security pečeve :: :: http://www.microsoft.com/technet/security/current.asp :: :: Ja to radim još od vremena Win 98SE. Ne treba vam nikakva validacija, niti se bilo šta proverava. Kladim se da velikoj većini korisnika ne treba pola tih zakrpa. Lepo pregledate šta ima, pročitate zašta služe zakrpe, skinete i ručno instalirate ono što procenite da vam treba. :: Često se dešava da i zakpe imaju rupu ili naprave sranje sa već postojećim komponentama, pa posle MS izbaci zakrpu za zakrpu :: :: Malo strpljenja i pažljivog čitanja i imate stabilan sistem, bez nepotrebnih dodataka :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647138. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.