Ja koristim uglavnom SpeedFan 4.34 medjutim na FSC Primergy Econel 200 serveru gotovo nijedan ne detektuje T kako treba pa me zanima predlog aplikacije koja ima najvecu bazu chipsetova. BIOS sve ocitiva kako treba, treba samo da se preslika u WinXP SP3 nista vise.
Za tvoj server nisam siguran, ali probaj SpeedFan 4.35,EVEREST Ultimate Edition 4.50.1485 Beta,HWINFO 32,PC Wizard 2008.1.85.4,SIW (System Info) 2008.5.1.0. Ako i dalje imas problema pitaj za savet samog proizvodjaca. Obicno svi proizvodjaci imaju svoje prg za detekciju. A ako nema za tvoj server ostaje ti samo stari program BIOS Reveal ili Rewieve 4.58 za Omicron servere( verzija iz 2004 godine). Neznam gde ga mozes naci. Imao sam ga do pre mozda 2 godine. Potrazi ga.
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647138. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.