Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Instalacija viste
STRANA 1 OD 1
skid Instalacija viste 31.08.2008. 19:00 T11731

status: user
broj poruka: 179
Pozdrav svima
Neznam da li je neko imao iskustva sa sledecim problemom. Naime, nabavio sam 64 bitnu vistu sa SP1. Racunar mi je bio blago klokovan i u toku instalacije mi se pojavljivao blue screen. Po ranijim iskustvima (WIN 98 i 95) vratio sam klokove na default i sve je proslo kako treba. Masina je GB M56S2 Bios F4, AMD 4000+ x2@ 2600 Mhz, 2X 1GB kingston 800 Mhz @ 960 Mhz, NVIDIA GF 8600 GT. Da li je neko imao iskustva sa ovim problemom i da li je stabilno klokovati masinu posle instalacije. Na XP SP2 ovi klokovi su radili stabilno,
Unapred hvala i veliki pozdrav.
Skid
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Panta019 Vista 31.08.2008. 20:21 #68639

broj poruka: 1583
Vrni ga na default pa probaj instalaciju pa ako uspe tek onda ga overklocni na zeljeni nivo.

Ako ni na def nece onda Houston, we have a problem.

I pijan i trezan za kompjuter vezan.

ssinger Vista 31.08.2008. 22:21 #68677

broj poruka: 161
Ja sam instalirao Vistu 64 vise puta na overclock-ovanu masinu (doduse nije veliki oc). OC-ovan Athlon X2 3800+ i Gigabyte-ova ploca i nije se javljao ovaj problem. Uradi kao sto ti kaze Panta019. Stavi na default pa posle radi OC. Sa srecom! :) pozz

Windows Vista ZAKON!

2m4Y re: 01.09.2008. 05:44 #68741

broj poruka: 2353
...ja sam resio taj problem sa skidanjem druge Gliste, hocu da kazem da je instalacija Gliste koju sam imao pre ove pucala na bilo kakvoj izmeni u masini sto se tica OC-a, a sa ovom sad mi radi sasvim normalno!

Pozz...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647138.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs