Uputstvo je inside. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: Izvini bax2003 ako ti nije problem mozes li i meni da posaljes email-om kako se to radi?? :: U slucaju da mozes/hoces: zarkozed@hotmail.co :: Hvala :: :: :: :: :: :: Proveri mail :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: :: :: ::
Danas sam postovao slican problem ( treba mi za asus Eee) ali i sam dalje ne znam detalje oko toga pa ako Ti nije problem da i meni posaljes upustvo... Hvala!
Gledam ja ovaj nas forum i vidim 19 post-ova kad ono... Sad i mene zanima sta pise u tom uputstvu aj bax salji to, majke ti i meni mrzi me da bunarim po netu, jer sam na telefonu coaulsi@gmail.Com
@muchacho
Pretrazi tinyxp, microxp i slicno na google net trenutno koristim na tel pa me smara da ti trazim konkretne linkove
Sent again. Smorio mi se Thunderbird, stalno isto! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: Gledam ja ovaj nas forum i vidim 19 post-ov :: kad ono.. :: Sad i mene zanima sta pise u tom uputstv :: aj bax salji to, majke ti i men :: mrzi me da bunarim po netu, jer sam na telefon :: coaulsi@gmail.Co :: :: @muchach :: :: Pretrazi tinyxp, microxp i slicno na googl :: net trenutno koristim na tel pa me smara da ti trazim konkretne linkov :: ::
Pa viruse, naravno....šalim se. Šaljem im link sa uputstvom i stvarčicom spremnom da za 5 min bude boot na flash-u. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: a sta im ti, zapravo, saljes? niko ne zna, a svi traze? : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Proveri mail :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647138. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.