Nije veliki problem ali smeta - a nemam rešenje!!!
STRANA 1 OD 1
stoler
Nije veliki problem ali smeta - a nemam rešenje!!!
11.08.2008. 01:14
T11382
status: user broj poruka: 324
Naime, imam butabilan disk WinXp Pro SP2 i svaki put do sada kad sam radio reinstalaciju radio sam sa tim diskom. Međutim, kako je sad izašao novi SP3 ,rešim da nadogradim moj postojeći disk sa tim SP! I to je sve prošlo bez ikakvih problema! Radi i ovaj disk....
Naime, moj problem je u tome, što sada kad želim da isključim komp, odem na start ,pa turn off i onda dobijem ono obaveštenje da `now is safe to turn off computer` i tek nakon toga pošto ponovo stisnem power dugme na kućištu računar se ugasi, kao kod npr Win98!!! U čemu je problem, može li se to nekako sloniti da se ne pojavljuje?? Ili je to neko kao poboljšanje SP3-ke, što bi po mom mišljenju bilo smešno ali ostavaljam da čujem šta kažete....
Hvala svima unapred...samo da se rešim tog neverovatnog meni problema?!
Udji u bios i ukljuci `Advanced Power Management` ako nije i to bi trbalo da je to, mada mi je cudno kako ti je ranije bilo sve ok a sada ne, ako je iskljuceno u biosu onda nema sta, to je to, mora da se ploca nesto istripovala.
Nema na čemu. Windows je ko zna iz kog razloga pogrešno pročitao Power Management informacije iz BIOS-a i ćao shut down. Ništa novo, važno je da posotji rešenje. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: :: http://support.microsoft.com/kb/31329 :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: :: :: Ovo je bio problem! Hvala puno. Samo mi nije jasno kako se to sad isključilo a do sada je šljakalo sve ok. U svakom slučaju hvala.. :: :: Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647138. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.