imam problem sa ikonicom u desnom donjem uglu. upao mi je virus pre neki dan ja sam ga ocistio kasperskym i ostalim programima ali jos mi je ostala ikonica(koja lici na ikonicu da je iskljucen firewal)i koji mi svaki put trazi skeniranje preko neta kad ga kliknem ali od skeniranja nista.pokazuje mi da imam problem securitya a mali milion puta sam cistio komp od virusa ako neko zna da se resim te dosade neka pomogne
To je spyware. Skini program Webroot Spysweeper jer on to cisti iz korena. Imao sam na par mashina tu glupost, i to je neki fake security warning rubbish. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
novu temu ako mogu zamoliti da neko okaci link za skidanje eset smart security-a . da bude puna verzija i da radi update. moze i starija verzija.( verzija 3.0.667mi prestala apdejtovati) hvala!
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647138. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.