Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Problem, ne mogu da izbrisem fajl ! help !
STRANA 1 OD 1
ivankknd Problem, ne mogu da izbrisem fajl ! help ! 23.07.2008. 19:01 T11079

status: user
broj poruka: 12
Imam na hardu iso fajl velicine od 6gb. Sada kada mi vise nije potreban ne mogu da ga obrisem! Iz total komandera mi javlja gresku access denied! Iz eksplorera javlja gresku da taj fajl ne moze da obrise zato sto ga koristi neki od programa a proverio sam nista ga ne koristi iskljuceni su mi i power iso i demon alati. Sta da pokusam imam disk od samo 40gb tako da mi ovo bas pravi problem. Hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Možda 23.07.2008. 19:18 #63691

broj poruka: 4163
nemaš `ovlašćenja`. Ako standardne komande ne reaguju možda si ulogovan kao korisnik koji nema full kontrolu. Klikni na taj fajl pa propertis pa security. Moraš da imaš uključenu opciju full control.

nenika OVAJ SVE BRISE POSLE RESTARTA 23.07.2008. 19:25 #63692

broj poruka: 1133

HijackThis.AKO GA NEMAS SALJEM.
Saske ... 23.07.2008. 19:26 #63693

broj poruka: 1117
to sto si iskljucio daemon ne znaci da iso i dalje nije mountovan...ukljuci daemon pa idi unmount all drives...ako to ne pomogne, restartuj komp i podigni windows u safe mod-u i onda bi trebalo da moze da se obrise...ako ni to ne pomogne...onda bi bilo dobro da imas neki linux boot cd pri ruci...

Overclocking is the way of life!!!

pajsgudgud unlocker 23.07.2008. 19:36 #63694

broj poruka: 3742
MACHINE mi je svojevremeno preporucio u naslovu naveden program i isti kida sve sto se buni na kompjuteru. Izguglaj ga, a ako ga ne budes nasao emajliraj pa saljem. Meni je skinuo onaj cuveni win genije.
a sta ti ja znam...

NastyB Da nije igra... 23.07.2008. 19:49 #63696

broj poruka: 729
...s obzirom da je reč o ISO fajlu tako velikom. Mora da je ono što ti je Saske napisao. Izbaciš ga iz DAEMON tools-a (ili neki sličan virtual drajv) i ima da ga obrišeš kao od šale...

ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. But nVidia is like Rolls Royce, you can have a perfect drive but the car is too damn expensive.
American Grafitti revisited

nenika probaj ovo 23.07.2008. 20:10 #63702

broj poruka: 1133

start ,desni mis,Explore otvori gde je taj iso fajl i ubrisi ga sa desnim misem.
ivankknd Uspeo sam! 23.07.2008. 20:23 #63704

broj poruka: 12
Hvala najlepse na ovako brzim odgovorima. Ispostavilo se zaista da nisam imao ovlascenja da brisem fajl. Uopste mi nije jasno kako se to ranije nije desavalo ali kada sam ukljucio sve opcije na mom acauntu to jest full control obriso sam ga bez problema. Hvala za smernice ali sam i iz deamon toolsa i power iso unmountovao ranije drajvove, tako da to nije bio problem. Hvala svima jos jednom!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647138.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs