Kako da uklonim password? Probao sam sa Active password changer v 3.0,odradim sve sto je potrebno ( barem mislim tako ),ali mi opet otvara prozor sa : User name Administrator i trazi password.
jel pitas za XP...samo odes u control panel ->user accounts -> selektujes svoj nalog i onda imas opciju remove my password... a ako oces posle toga i direktno da se loguje u windows kad ukljucis komp, bez da ti trazi user name onda radis sledece start -> run, pa tu kucas control userpasswords2 onda uncekiras opciju User must enter user name and password to use this computer i onda stisnes apply... onda ce da te pita na koji nalog oces direktno da se logujes i tu mu selektujes tvoj nalog i to je to...
XP je u pitanju,ali uopste ga ne otvori-podigne.( ne mogu da otvorim control panel) Krene i zatim prikaze prozor sa User name: ADMIN. i trazi PASSWORD.
pa nemoguce da nemas drugi nalog na kompu osim Admina, a admin po defultu ima prazan password...imao je Zmajko neku foru za hakovanje xp passworda, trebalo bi da skine neki linux koji ima softver sa obijanje sifre...evo ti link pa pogledaj sta je cika Zmajko rekao
AKO SE SAM POJAVIO TO JEST AKO NISI NISTA TI UBACIVAO ZA PASSWORD A POJAVILIO SE DA TI TRAZI PASSWORD POSLE CISCENJA WINDOWSA SA NEKIM PROGRAMOM.TO SAM JA VIDEO VISE PUTA NA VISE RACUNARA,Ophcrack TO JE ONAJ PROGRAM STO JE ZMAJKO PREPORUCIO TU NISTA NEMOZE DA SE URADI.ON POKAZE 4 ILI 5 NEKIH SIFARA KOJE NIKO NIJE UBACIO, NEZNAM TACNO ZASTO SE POJAVI TO DA TRAZI PASSWORD(PRICAMO ZA KUCNE RACUNARE KOJE NIKO NIJE ZAKLJUCAO) DALI JE TO NEKA WINDOWSOVA ZASTITA ILI JE TO NEKI VIRUS. MENI NIKAD NIJE USPELO DA TO RESIM. A IMAM 12 CD ZA RAZBIJANJA SIFARA.PROBAJ ONO SEJF MOD STO JE PEPORUCIO ZMAJKO AKO NI TO NE POMOGNE ANDA DIZI NOV WINDOWS I PRAVI BACKUPE SA ACRONISOM.
Imas velika verovatnoca spyware. Da bi ga uklonio koristi Microsoft Proces Explorer 1.35. Pogasi sve servise koji ti nisu neophodni. Sada pokreni Spyboot - Search And Destroy 1.6.0.30. Kada zavrsi sa instalacijom. Pokreni ga i pusti da zavrsi. Ako nista nenadje, onda samo ti ostaje Reset Admin Password 6.25 nBootCD. Ubaci ga i sacekaj oko minutu. Sada su svi pass resetovani na default. Udji u WinXP obrisi Guest Account i idi na svoj ili admin nalog u control panel User Account i skini kvacicu sa passworda i ukini .net accaunt i to bi bilo to.
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.