POMAGAJTE DRUGOVI OCU DA SE UBIJEM ZBOG NJE, ZBOG NJE,...
STRANA 1 OD 1
Ljubomir
POMAGAJTE DRUGOVI OCU DA SE UBIJEM ZBOG NJE, ZBOG NJE,...
18.07.2008. 23:19
T11001
status: user broj poruka: 96
Znaci, -uspeo sam da instaliram vistu sa SATA dvd-rw tako sto sam u biosu promenio da sata kontroler bude ACHI i sad cita bez problema. -Uspeo sam da ozivim Pinnacle TV karticu i ona radi super sada.
I nedaj vraze dodje mi danas Pasho da mu narezem malo muzike i filmova kad ono, ubacim ja obican prazan CD a ono ga kao vista preteresa i nista kliknem na optiku i na properties a ono blokada, ubacim ja DVD prazan verbatim kad ono isto i evo sad se mucim 4 sata da provalim sta je. Napominjem da cita besprekorno al kad mu ubacim prazan cd ona poludi?????
...ili bilo koji drugi program za rezanje diskova... Naravno, ovo važi samo ako si toliko blesav da koristiš Vistin program (užasni Roxio) za rezanje...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. But nVidia is like Rolls Royce, you can have a perfect drive but the car is too damn expensive. American Grafitti revisited
Da nemaš instaliran neki Roxio Burning software ili da ti među servisima ne startuje neko đubre kao na primer UleadBurning helper ili tako nešto ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Instalirao sam nero i ista situacija, sto je najcudnije kad ubacim prazan cd ili dvd vista mi nista neponudi kao auto run, isto se desava i kad odaberem opciju za rezanje u neru tek je otvara kad izbacim cd
Imam ja jednu ideju...ako bas hoces da imas Vistu a zeza te taj SATA -rom, pa daj bre kupi obican i neces imati problema....Ili instaliraj XP na njemu ce raditi 100...
Mada ja ne znam sto te to zeza, ja imam BD-rom koji je isto SATA i radi super na Visti...
Imam LiteON LH20A1S i nemam pojma sta sam cackao ali sada mi nudi dve nove opcije kad startujem NERONA cd / dvd / HD DVD i BlueRay Disc, do sad su bila samo ona dva a sad i ova dva stoje kao opcija iako nema teorijske sanse da se to reze s obzirom da je u pitanju DVD-RW uredjaj.
Alo prijatelju ko ti je rekao da instaliras Vistu taj te je gadno zajebao.Drugo, vrati parametre u bious-u i ne cackaj ga bez potrebe to nije igracka za svakoga.( Ovim ne zelim da nikog vredjam).Trece svaki NERO mora da radi retki su NERO programi koji su imali neke bagove znaci, TAJ ROXIO iz VISTE ne radi sa svakim rekorderom plus sto ga Vista i sama ne voli.
Ja inace radim u servisu racunara i mnogo cackam po biosu i to je za malu decu :), Vistu instaliram da vidim kako se ponasa jer nas podavise u firmi sa njom pa je testiram sa raznolikim hardverom i kuci i na poslu. Znam da nero mora da radi al je problem bio izgleda i chipset drajverima. cackam dalje da vidim sta ce se desavati. Evo sad sam dobio situaciju da kad ubacim cd nemenja se ona ikonica i neponudi mi auto run sad cemo dalje da cackamo i tako u krug. Iskreno oborio sam u zadnjih par dana samo kuci 20-30 puta sistem samo da bi sve provalio i doterao.
:: Ja inace radim u servisu racunara i mnogo cackam po biosu i to je za malu decu :), Vistu instaliram da vidim kako se ponasa jer nas podavise u firmi sa njom pa je testiram sa raznolikim hardverom i kuci i na poslu. Znam da nero mora da radi al je problem bio izgleda i chipset drajverima. cackam dalje da vidim sta ce se desavati. Evo sad sam dobio situaciju da kad ubacim cd nemenja se ona ikonica i neponudi mi auto run sad cemo dalje da cackamo i tako u krug. Iskreno oborio sam u zadnjih par dana samo kuci 20-30 puta sistem samo da bi sve provalio i doterao. :: :: pozdrav narod ::
Eh, kad sam ja to radio... Kad se samo setim kakvih sam problema imao sa Vistom, pomislio sam da samo ludak može da stavi to na računar. A onda mi je ortak dao neku 64-bitnu verziju koja radi tako brzo i stabilno da ni jedan XP ne može da se meri sa tim. JEDINA stvar koja na toj Visti ne radi su igre od pre desetak godina (i to ne sve) i DOS programi, ali dođavola... Inače imam dva SATA diska i Pioneer 215 (takođe SATA) i sve radi bez trunke problema.
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.