Микрософћани би желели да знају које оперативне системе користе учесници форума ПЦ берзе. Зато вас молим да се кратко изјасните, да видимо колики је проценат љубитеља Микрософтових система, колико корисника слободних и бесплатних система и најважније, како стојимо са односом XP:VISTA.
XP SP2, kad kupim jaci kompis zeleo bih da imam na kompu XPSP2 (3) video bih, Vistu, Mac OSX Leopard (stvar jaca nego Vista) i mozda Open Suse 10 ali sumnjam, po pogledu programa je los dok su ovi ostali dobro sredjeni na tom planu!!!
1. Windows XP SP3 2. Windows XP x64 SP2 3, Mac OS X Leopard 10.5.2 4. Windows Vista x64 SP1 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Bax a sto 64-voro bitna verzija XP-a nemas mnogo hackovanih programa za nju kao za 32 ipak vise se koriste 32-vojke nego 64-vorke danas, takvo je moje misljenje pozdrav, a Leopard je odlican operativni sistem, cak brzi od Viste, a i ima odlican graficki interfejs!!!
XP x64 - Najveći razlog je što omogućava aplikacijama da koriste 4 i više GB RAM-a. Meni za AfterEffects nije dovoljno 3 GB RAM-a.
Imam par zamerki za OS X, a to je podrška za TV tunere i generalno zvučne kartice. Međutim sve što mi od programa za posao treba, našlo se. Ima genijalnih UI rešenja (Spaces i Expose). Svakako ga treba isprobati. Od Viste je brži, nema sumnje. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
1. Vista x64 SP1 (glavni, radi stabilno, brzo i dobro) 2. XP x64 SP2 (jedno užasno iskustvo, mrzi me da ga deinstaliram, najgori sistem posl čuvenog ME)
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. But nVidia is like Rolls Royce, you can have a perfect drive but the car is too damn expensive. American Grafitti revisited
1. Windows XP 32bit SP3 2. Windows Vista 32bit SP1 Ta dva koristim i ok mi sluze, voleo bi MacOS X da probam al ne znam da ga instaliram,a i imam starije komponente pa ne verujem da moze da ga gura uopste.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647138. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.