Imam sledeci program, instalirao sam svez win xp, nema crva....kada prikacim iphone na usb restartuje se komp?!?! Izbaci kernel debager, plavi ekran i odmah potom reset...nrp. prikacim joystick na isti usb sve radi ok....a na drugom racunaru takodje xp, iphone radi ko sat.....ima li neko ideju sta da radim...imam nod, ugasim njega sve isto...?!?!
Ako ti je još nešto u nekom USB-u otkači i yabodi samo iPhone u USB pa javi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
To što su neke ploče imale problem sa USB drajverom rešeno je i u SP2, ali ako još uvek imaš SP1 zabodi se . _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.