Slucajno sam obrisao na Visti recycle bin. Pokusao sam da je vratim kopiranjem precice na desktop, ali nije to to. Ima onaj dodatak da je precica a pre nije imala i ugasena je opcija `empty recycle bin`. Kako da je vratim, bez reinstalacije?
Čini mi se da postoje opcije, negde u Desni klik -> Personalize, koje uključuju/isključuju pojedine ikonice na Desktopu, kao što su My Computer, My Documents..a među njima i Recycle Bin, probaj da štikliraš ponovu tu opciju.
Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738
desni klik na desktop zatim odaberes sa padajuceg menija - properties (sto je jednako Control PanelPersonalization) sa leve strane imash change desktop icons stikliraj recycle bin a zatim OK
ili pokreni vistin help otkucaj recycle bin icon i Vidi cuda ima svasta ponudjeno jedna od tih stvari je upravo ova trazena
Desni klik na desktop pa Personalize, pa zatim u tom prozoru(gore-levo) klik na Change desktop icons, i zatim u tom novom prozoru stiklirati Recycle bin, ukoliko je odstikliran.
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.