Iz screenshotova ćete videti da je instalacija prošla bez problema na 80GB SATA1 hdd (WD800JD), na kom su prethodno obrisane particije i u Mac OS setup-u napravljena particija HFS+ journaled (bez space-a u imenu - OSX):
Posle reseta na scrennshot-u 6 sledi: OS se puni normalno i prvi ekran je prepozavanje tstature....press a key right to the shift..to prođe OK, biranje jezika (US English) - no problemo,....onda ide prelepa animacija sa Welcome txt-om na više jezika i onda:
Dolazimo do momenta kada te OS pita `da li hoćeš da prebacim neke bitne user informacije sa neke druge particije, drugog MAC-a preko mreže.....i zadnja opcija `ne želim to sada da uradim, ako budem hteo odradiću to posle`. Odaberem tu opciju....upali se onaj ludački satić vrteška, zasivi se ekran i ponovo piči ona Welcome animacija, dobijam ekran sa prebacivanjem user informacija od malopre i tako u krug koju god opciju da odaberem.
Taman sam se obradovao da konačno vidim kako to šljaka i ima li smisla igrati se sa Mac OS-om i onda me zabote na ovoj gluposti.
Ajmo mac-ovci, u čemu je fora, ima li neki patch, zaobilaženje ovog glupog ekrana ? Hvala unapred !!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ista stvar mi se desavala kao kod tebe i nakon vise neprospavanih noci, problem je bio do drajvera za graficku koju je sistem sam po sebi ucitavao. Probaj sa nekim drugim kernelom. Kucaj pri samom startu boot-ovanja `-s` da znas gde zabada. Tada se podize u root modu gde ce ti sam shell reci gde je problem. Aj pa javi sta si uradio.
Pošto sam se vratio u Win da otkucam ovaj post uključio sam oba gibabitna lan kontrolera i firewire....čisto da znate da sam nešto promenio. (ove gore sam isključio pri instalaciji OS jer sam čuo i sam se uverio da je bolje nebitne stvari isključiti).
Resetovao komp da probam savet nvidia8800 i prijavio mi je problem sa firewire-om (default full secure) i nastavio dalje: evo full priče
Kucam iy Mac OS-a, samo da vidim šta tu od drajvera može da se nađe: 8800GTS, X-Fi i ne treba mi više ništa. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
i traži reset, ti resetuješ, onda traži reset, i traži reset, ti resetuješ, onda traži reset, i traži reset, ti resetuješ, onda traži reset, i traži reset, ti resetuješ, onda traži reset, i traži reset, ti resetuješ, onda traži reset, i traži reset, ti resetuješ, onda traži reset, i traži reset, ti resetuješ, onda traži reset, i traži reset, ti resetuješ, onda traži reset, i traži reset, ti resetuješ, onda traži reset, i traži reset, ti resetuješ, onda traži reset,
dok ne shvatiš da će opet da ti traži reset i odustaneš....jbg. Ne instalirajte MacOSXUpd10.5.3.dmg (436 MB) na Kalyway Mac OX 10.5.2. Počinje da se gradi jedno iskustvo, na žalost vrlo slično sa Windoes-om. Ne instaliraj ono posle ovog, niti verziju onog posle onih.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Znaci update ovo oni i to ne pokusavati. Eh bre pa ja sam odmah nakon instalacije XP-a pogasio sva upozoravanja na greske, disk monitoring, update itd...
Ma instaliracu sledece nedelje taj 10.5.2 i necu da radim update.
Hvala na upozorenju!!!
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: :: i traži reset, ti resetuješ, onda traži reset, i traži reset, ti resetuješ, onda traži reset :: i traži reset, ti resetuješ, onda traži reset, i traži reset, ti resetuješ, onda traži reset :: i traži reset, ti resetuješ, onda traži reset, i traži reset, ti resetuješ, onda traži reset :: i traži reset, ti resetuješ, onda traži reset, i traži reset, ti resetuješ, onda traži reset :: i traži reset, ti resetuješ, onda traži reset, i traži reset, ti resetuješ, onda traži reset :: :: dok ne shvatiš da će opet da ti traži reset i odustaneš....jbg. :: Ne instalirajte MacOSXUpd10.5.3.dmg (436 MB) na Kalyway Mac OX 10.5.2 :: Počinje da se gradi jedno iskustvo, na žalost vrlo slično sa Windoes-om :: Ne instaliraj ono posle ovog, niti verziju onog posle onih :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.