Dakle ovako, posto sam najzad uspeo da kupim pomenuti OS ali sam ustanovio da je u pitanju cudna ekstenzija: h-mol1052.dmg - velicine cirka - 6.463.957.433 bita !?!?!
Sve jedno sam ipak kupio 2 DL 8x diska da to cudo nekako smestim na jedan (drugi DL je rezerva ako pukne rezanje prvog) DVD al ne lezi vraze moj drugar Neron kaze da ne poznaje materiju te da mi ne moze pomoci u mojim naumima da i ja imam Leoparda za kucnog ljubimca.
Ima li ko ideju kako da to uradim, inace na mrezi sam nasao da je *.dmg Mac OS verzija virtuelnog diska i par likova koji spominju nekakve skripte za prevodjenje tog fajla u ISO al izgleda da nesto nisam razumeo kako valja.
Ja skinoh Kalyway 10.01.1 iz 48 delova , a uf smora, narezo i prošo install skroz do 100 procenta i popijem žuti uzvičnik i txt nešto: zbog unknown greške bla bla i ogromno INSTALLATION FAILED. U setupu sam rokno unpartitioned space u njegov HFS+ journaled. Probaću još iz FAT32. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
.dmg je ekstenzija disk image-a ali u Mac-u. Ja imam Kalyway 10.5.2 AMD/Intel (prijatelj skinuo sa rapidshare-a iz delova) u ISO formatu i staje bez problema za 1 DVD. Kalyway stvarno sljaka odlicno. A ako ne volis promene u izgledu od strane hacker-a (tipa, promena izgleda `About This Mac` i slicno), skines `Reset To Factory Desktop Settings` i imas pravod Leoparda! :) Btw, Kalyway (bar ovaj moj) ima opciju da se pri instalaciji dodju razni sitni free programi koji su stvarno cool i od velike su koristi. :) Ppozz. Ako ti nesto bude trebalo za Lea javi se na mail. Singer
Mala ispravka, nije ekstenzija disk image-a na Mac-u vec instalaciona extenzija, kao sto je .exe na M$-u sto znaci da je on skinuo upgrade varijantu na 10.5.2. Inace, Kalyway je odlican ali mu smeta to sto je 60 dana trial, inace, sve ostalo je za pohvalu odradjeno.
POZDRAV
:: .dmg je ekstenzija disk image-a ali u Mac-u. Ja imam Kalyway 10.5.2 AMD/Intel (prijatelj skinuo sa rapidshare-a iz delova) u ISO formatu i staje bez problema za 1 DVD. Kalyway stvarno sljaka odlicno. A ako ne volis promene u izgledu od strane hacker-a (tipa, promena izgleda `About This Mac` i slicno), skines `Reset To Factory Desktop Settings` i imas pravod Leoparda! :) Btw, Kalyway (bar ovaj moj) ima opciju da se pri instalaciji dodju razni sitni free programi koji su stvarno cool i od velike su koristi. :) Ppozz. Ako ti nesto bude trebalo za Lea javi se na mail. :: Singe :: ::
@ bax2003, najbolje ti je da skines leo4all, veruj mi taj radi bez problema! ...ja sam ga skidao sa torrenta, posto mi je tako mnogo lakse, nego da se zezam sa Rapidom, ...jos jednom kazem skidajte leo4all v3, prava je stvar!
Što se Mac OS-a tiče, primam sve primedbe i sugestije, pošto sam skoro počeo sa njim da experimentišem. I will download it, danke! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ja sam to sa irfree.com, 15*400+165mb, tri dana sam kupovao i kad ono prc japanac bato. Nesto sam iskopao da UltraISO moze da konvertuje pomenuti h-mol1052.dmg u h-mol1052.ISO, cim dodjem kuci probacu pa javljam dal moze ili ne. Ne verujem da cu pre sledece nedelje da probam samu instalaciju imam neka posla pa nemam vremena i za to.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: :: Što se Mac OS-a tiče, primam sve primedbe i sugestije, pošto sam skoro počeo sa njim da experimentišem. I will download it, danke! :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.