Zanima me kako da ja kao administrator, dodelim Limited account-u prava na koriscenje CD/DVD-RW uredjaja?
Stalno kad hoce korisnik da reze nesto, njemu prijavljuje samo Nero image drive, a za ostalo kaze, obrati se Administratoru! Mozda je neka glupa fora, ali prosto ne mogu da provali...
...dodatak za Nero koji se zove Nero Burning Rights, nađi ga na Ahead (Nero) sajtu, skini, istaliraj, i pojaviće ti se Nero Burning Rights u Control Panel-u. Tu dodeli prava kako hoćeš. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
A kao što si i sam primetio, uz 7 i 8 to dolazi u paketu. Add remove features i rešen problem. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.