Uh jebo te...Bio si brz i na poklon si dobio nestooooooo
Ajde da ne budem bezobrazan...Poklonicu jedan Xilence 80 mm Fan ako ti treba kao utesnu nagradu?Inace ovo nije fake,to je stvarno DirectX 10 za XP crackovan od strane brace rusa...
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Trebalo mi je čitavih 6 minuta, sam sebe sam zabrino!
Ostavi sebi tu 80mm, da je 120mm pa da razgovaramo! Mogao bi da podeliš sa nama link ka ruskom DX10. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: :: Trebalo mi je čitavih 6 minuta, sam sebe sam zabrino :: :: :: :: :: Ostavi sebi tu 80mm, da je 120mm pa da razgovaramo! :: Mogao bi da podeliš sa nama link ka ruskom DX10 :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Reci mi jel to onaj isto lik (isto ime) čiji si mi broj poslao za onaj VGA cooler ? Pošto mi se za to ne javlja, poslao sam mu poruku, ne odgovara. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: :: Reci mi jel to onaj isto lik (isto ime) čiji si mi broj poslao za onaj VGA cooler ? Pošto mi se za to ne javlja, poslao sam mu poruku, ne odgovara. :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Tesko...99% ne radi..Samo 1% srecnika ubode ne znam ni ja kako da im proradi...Inace meni krene prvi screen na Lost Planet-u i zakuca odmah posle toga!Probacu Crysis pa cu preneti utiske...
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Ma no problemo, zvaću ga nego pitam te jer si mi prošli put dao drugi broj. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Brate ne znam ni sa kim vise pricam ni kome sam sta dao i za sta sam dao...Veruj mi da ni sad ne znam o kom se tacno cooler-u radilo tad kad sam ti dao broj za koji se i ne secam da sam dao jer vas sve pamtim po nick-u i onda kad mi stigne mail ja sve pobrkam ko je ko
:: :: Ma no problemo, zvaću ga nego pitam te jer si mi prošli put dao drugi broj :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
a cooler je Arctic Cooling Accelero Xtreme 8800, never mind, zovem ga sutra, jel treba da se pozovem na nekog ili dobar dan, jel možeš da nabaviš, hvala doviđenja ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: :: a cooler je Arctic Cooling Accelero Xtreme 8800, never mind, zovem ga sutra, jel treba da se pozovem na nekog ili dobar dan, jel možeš da nabaviš, hvala doviđenja :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.