Ja imam na jednom hardu XP, na drugom Vistu, instalirao sam sistem komander i preko njega biram koji ce se win podici....i sve radi kako treba...nisam probao da na istom hardu samo na drugoj particiji to uradim, tako da ne znam da li i takva kombinacija radi normalno... poz
Najbolje ti je sa EasyBCD-om, on ti dozvolja najveću flexibilnost i 23 operativna sistema. Malo je drukčiji bootloader Viste u odnosu na XP. Bez njega, ne znam ni da li bi uspeo da butuješ XP, bili da ga instaliraš pre ili posle Viste. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Na dva razlicita HDD-a nije vazan redosled instalacije, a na razlicitim particijama moze ako prvo instaliras XP na jednoj particiji ali ne na C: pa instaliras vistu na C: particiji radice ti provereno u suprotnom nece. A pomoci EasyBSD-a nisam probao moracu za koji dan jer je xp poceo da brljavi
Instaliranje Viste i XP je posao od cirka 45 min, pa da se ne vi zezao, XP na D, Vistu na C i EasyBCD, pa posle možeš Linux, BeOS, Linux64, WinServer 2003 šta god oćeš. Odličan je EasyBCD. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.