Skinuo sam Mac OS X Leopard 10.5.1 za AMD PC. Kada pocne da se boot-uje sa dvd-a nakon sto prepozna procesor, memoriju, ieee, itd., stane i ispise `Still waiting for root device`. Ne mogu da provalim u cemu je problem. Pretpostavio sam da mozda ne prepoznaje hard. Da li je neko ovo instalirao, i ako jeste pomagajte! Konfiguracija: AMD Athlon64 X2 3800+ Gigabyte GA MA770-DS3 2 GB RAM ASUS EN7300 GT WD 160 gb 8 mb cache Singer
Still waiting for root device je definitivno problem komunikacije sa IDE/SATA kontrolerom, i shto kaze kolega, sa tim chipsetom je heftanje od Leoparda-a, bar sa tom verzijom. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
...meni se ta ista greska desila, kada nisam selektovao nijedan driver za plocu, prodje instalacija, a kad treba prvi boot, on izbaci... `Still waiting for root device`!
A posto imam nVidia 500 SLi chipset, problem je resen...
Ali ne mogu ucitati 9.2.2 kernel, i SB Live Digital uopste ne radi, drugo sve savrseno, ...ah da, i System restore, tj `Time Machine` ne radi, ili bar ja ne umem to da podesim, mada nije nikakva mudrost, cinimi se da je problem u velicini harda! I AltGr na tastaturi ne radi, iako je podesena na `Serbian - Latin`!
Pitanjce koje sam postavio u drugom postu je, da li moze nekako da se ucita driver kasnije u sistem, posto sam izostavio LAN driver, a ne bih da se ponovo zezam sa instalacijom celog sistema?!?
...s` obzirom da menjam OS kao da ne kazem sta, ...ovaj mali X je extremno stabilan, ...kad ga podesis, i kad radi, radi kao i prvog dana sto je radilo! Ali bez XP-a ne vredi a nas gamere, ...XP je jedno, ovo je skroz drugo! Mozda nekima deluje sareno, i kad predju na novi OS deluje im wow, ovo, ono, ...ali ovaj malisa, iako deluje tako, on je koristan, barem sa moje strane gledista, a i ne koci mnogo, i sve radi iz cuga, za razliku od XP-a, koji u startu radi kao azdaja, a onda sve gore, i gore!
Vredi probati, ali... svako ima svoje potrebe, mi ipak nemamo dovoljno dubok dzem za Apple, tako da se sljaka uz ove Hackintosh masine, lol
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.