Imam Xp na kojoj net radi extra (ADSL),medjutim instalirao sam na drugoj particiji Vistu a na njoj nista ne znam i nikako da provalim kako da se konektujem tj.kako da napravim konekciju... Na xp-u nista nisam morao da radim,samo ubodem kabal i to je to.... Moze li mi neko reci sta da radim?? Pozzz
Jel ti ADSL ulazi u komp na USB ili na LAN ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ako ti je u LAN-u ADSL, i imaš drajvere za tu mrežnu za Vistu, ne bi trebalo nikakve posebne burgije da izvodiš da bi ti radio net. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ja isto imam tako 2 sistema na XP je sve podeseno i preko LAN-a je modem , na Visti nista nisam ni dirao a sve Radi. Modem je Thomson Speed Touch 546V6. Ja na Visti samo dole kod sata vidim Lan i pici sve,vidi da ti nesto ne blokira i kazi koji je modem...
Blage veze nema koji je modem ako ide u LAN. Bitno je samo da mu u Visti šljaka ta mrežna u koji je ubo ADSL. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Hvala oko pomoci. Problem je bio u tome da sam morao da instaliram drivere,koje sam ja ocekivao da ce on prepoznati od Xp-a.Posle instalacije viste sam usao u Device Menager i prikazao je kao da su svi driveri instalirani!! Sad je sve uredu,sve je sam prepoznao. POZz
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.