Na deskotpu mi se pojavi skriveni fajl CA6BOTIZ. nemogu da ga izbrisem niti bilo sta da uraidm sa njim. Nemoze da se promeni ekstenzija niti ime. Gledao sam u task menager nije pkrenut ni jedan proces po takvim niti slicnim imenom. Skidao sam HDD kacio ga na drugi komp i pokusao da ga izbrism ni vredelo. Skenirao sam i pokretoa razne antiviruse ni jedan ga ne vidi da je virus niti torjan ( nod32, AVG, Kaspersky, Avast)...Probao sam i sistem da dignem nemoze izbacujem mi plav ekran. Menjao sam kbalove za HDD, meanjo memoriju nebili nekako naterao sistem da se digne ali TEORIJE NAMA!!!!!!Sumnjam da je do ovog fajla. Kako da resim problem!!!!!!!!!! A komp mi je zreo sa reinstlaciju istema. Inace racunar korisitm u igraonici!!!
Kako kažeš, izgleda da virus nije, ali ako je rootkit....ne želiš da je rootkit. Eventualno HDD na drugi komp pa brisanje odatle, ali imaš opasnost širenja ako je neko zlo. Nema mesta riziku. Format. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
za igraonicu, verujem da nemas nikakve podatke na njemu i verujem da imas vise istih racunara, u tom slucaju napravi image jednog od njih (ako vec to nemas) i probaj da pregazis sistem, ali prvo prikopcaj taj HDD na drugu masinu i formatiraj ga sa nekim od specijalizovanih alata za to (tipa partition magic). To sve ne bi trebalo da ti oduzme previse vremena i ne bi trebalo da bude preveliko drndanje. Posto su ti racunari umrezeni, iskopcaj problematicni racunar sa mreze dok to radis jer ce on povuci ime racunari ciji si image pravio i onda ce da ti prijavi da imas gresku jer vec postoji racunar sa tim imenom na mrezi. Posle podizanja sistema, promeni ime, vrati mrezu i vozi. Inace ne moze se pise odvojeno, kao i ne bi li, a kaze se i ne bih li (pricas u prvom, a ne u trecem licu).
Pozdrav i srecno
Milos
Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga, Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga, Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se, Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
Uze mi recenicu sa tastature(rec iz usta). :: Inace ne moze se pise odvojeno, kao i ne bi li, a kaze se i ne bih li (pricas u prvom, a ne u trecem licu) ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.