I say again, 2.70.39 je po meni mnogo bolji i optimizovaniji. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Svakako, ne kažem ja da nisi trebao da mu daš link, ali savet nikad nije na odmet. Nervira me 3-ka, zbog promenjenog interfejsa koji je na v 2 bio savršeno jednostavan, i samog engina, koji sa 3-kom smara komp više. I cr@ck je genijalan na dvojci. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
U pravu si kad kažeš da više smara komp (mada moj komp sad već pripada kamenom dobu :))), a što se interfejsa tiče tu nikad nisam bio nešto zahtevan, ali ipak nervira kad nešto ode na lošije, a i što bi bilo jednostavno kad može komplikovano.
Kaspersky je mama, u mojoj firmi svi imaju NOD, a ja se jedini pravim pametan i imam Kaspersky, kad jednog dana upade virus i sjeba sve kompjutere sem mog... ...i onda cujesh fin komentar mog shefa `Kako je ushao virus ja nisam ni video ni chuo da me je on nekako upozorio`
XE xe xE XE
Ja na tim kompjuterima nisam `NIKADA` u zivotu cuo neko upozorenje od NOD-a, a posecivao sam (kad mi je bilo potrebno radi crack-ova, i tako tih sr**a), a moj Kaspersky je regularno vrishtao...
Pazi ovako sines trial verziju koja te interesuje sa ESET sajta , instaliras i redovan update radi 25 dana a sam trial 30 dana. Onda skines Nod32 sa sistema pa ga nakon restarta racunara ponovo instaliras (tako mozes u nedogled da imas trial sa normalnim update-om) sa adsl vezom ceo postupak zavrsis za nekih 15 minuta a mozda i brze. Nema krak, nema bak, nema oh fuck, provereno radi.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Treba mi link za NOD 32 3 koji radi sigurno bez ikakvih problema. Naravno na rapidshare-u :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Postoji nesto sto se zove `podesavanje`. Vecina ljudi instalira AV software i ne pada im na pamet da ga konfigurisu. Meni NOD32 uvek prijavi i najmanju mogucu pretnju, jer je ukljucen `heuristic` modul. Kad je rec o verzijama, ja sam kupio dvogodisnju licencu i posle dve nedelje zezanja sa 3x verzijom vratio se na 2.70.39. Sa njim nikad nisam imao problema, mnogo manje smara komp i lakse se podesava na Max zastitu.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Kaspersky je mama, u mojoj firmi svi imaju NOD, a ja se jedini pravim pametan i imam Kaspersky, kad jednog dana upade virus i sjeba sve kompjutere sem mog.. :: ...i onda cujesh fin komentar mog shefa `Kako je ushao virus ja nisam ni video ni chuo da me je on nekako upozorio :: :: XE xe xE XE :: :: Ja na tim kompjuterima nisam `NIKADA` u zivotu cuo neko upozorenje od NOD-a, a posecivao sam (kad mi je bilo potrebno radi crack-ova, i tako tih sr**a), a moj Kaspersky je regularno vrishtao...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.