Ma zakon je. Meni savrseno vrsi posao, ali stvarno. Nikad mi se nije provukao niti jedan crv, trojanac, ma nista. Imam ga vec zadnjih 2-3 godine, od skoro sam kupio licencu i stvarno sljaka kao zmaj.
Pa on je simbioza sa korisnikom, pola racunara koristi Kaspersky a pola vlasnik, to je svojevrstan `time share` bas kad ti treba racunar vreme je za Kaspersky, a tebi pripada vreme posle ponoci i slicno.
Primecujem ja da i Nod32 u poslednje vreme usporava pokretanje programa prvo on proveri da li je to program ili neka gamad pa onda radi sta ti je volja, doduse sve je setovano na MAX ali je i takav brzi od prvopomenutog.
Oprastam mu i black list warez-bb...
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: :: Ma zakon je. Meni savrseno vrsi posao, ali stvarno. Nikad mi se nije provukao niti jedan crv, trojanac, ma nista :: Imam ga vec zadnjih 2-3 godine, od skoro sam kupio licencu i stvarno sljaka kao zmaj :: :: ::
I meni se dosta ljudi zalilo da im koci komp, da se sistem dize po desetak minuta ili koliko vec, ali sto se mene tice, to kod mene nije slucaj. Pici meni komp super i stvarno nemam velike primedbe na njegovo zauzimanje resursa na kompu.
:: Pa on je simbioza sa korisnikom, pola racunara koristi Kaspersky a pola vlasnik, to je svojevrstan `time share` bas kad ti treba racunar vreme je za Kaspersky, a tebi pripada vreme posle ponoci i slicno ::
zamara sa porukama create rule i sl.... Ease of USE: Kasperski Excellent, a Nod Very Good ........ znaimljivo! ___________________________________ PANDA RULES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cime bre?? A za pandu mora da se salis. Salis se jel da? Molim te reci da se salis.
:: zamara sa porukama create rule i sl... :: Ease of USE: Kasperski Excellent, a Nod Very Good ........ znaimljivo :: __________________________________ :: PANDA RULES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ::
Kasperski stalno izbacuje pruke tipa Alow Registy Access ili Create rule ....to me malo smara inache je dobar antivirus itd...... volim da antivirus radi i da bude neprimetan!
Veruj mi prvi put cujem da Kaspersky to izbacuje, a koristim ga bas dugo. Stvarno ne znam o cemu je rec. A koja verzija to radi? Koristio sam peticu, sesticu, od sedmice i standardni i internet secuity i negde mi se tako nesto nije desavalo. Ufff, a za pandu... sad mi je lakse.
:: Kasperski stalno izbacuje pruke tipa Alow Registy Access ili Create rule ....to me malo smara inache je dobar antivirus itd...... volim da antivirus radi i da bude neprimetan :: :: __________________________________ :: :: Eagle 8500GT = zlo :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.