Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
Eset Smart Security podesavanje
STRANA 1 OD 1
doca80 Eset Smart Security podesavanje 31.03.2008. 10:47 T9051

status: user
broj poruka: 3053

Primetio sam da mi firewall u ESS-u blokira Bit Torrent,pa mi brzina downloada ide u proseku 5kb/s,i kada testiram da li je port otvoren,ispise da nije. Kada instaliram samo Nod32 i aktivan je Windows firewall,download ide oko 30 kb/s (adsl 512/64),sto je opet mnogo bolje od 5 kb/s, i ispise da je port otvoren.Pitanje glasi-kako da u podesavanjima ESS-a napravim da mi ne blokira Bit Torrent? Ja ne mogu da provalim. I jos jedno vazno pitanje-prilikom instaliranja ESS-a kad detektuje mrezu,da li treba staviti na STRICT PROTECTION ili ALLOW SHARING?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni .... 31.03.2008. 11:26 #49590

broj poruka: 4518
Upravo zbog takvih slicnih problema sam izbrisao esed nod32 sa firewall-om i instalirao samo sa antivirusom i spyware-om a posebno instalirao commodo firewall koji fenomenalan tako da mogu lagano i jednostavno odredim kojoj cu aplikaciji dozvoliti pristup netu....
Ajd uzdravlje :)

Equinoxe Re: 31.03.2008. 11:46 #49593

broj poruka: 12057

Istam sam i ja primetio i batalio Smart Security paket. Samo antivirus, i naravno SW.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......

amarilli probaj ako ne ide javi pa ću da ti posaljem moje screenshots-e 31.03.2008. 15:54 #49614

broj poruka: 108

V IDS and Advanced options dozvoliš sve. STRICT PROTECTION nek slobodno ostane meni sve radi.
MaliAbner Ne bih da pametujem... 01.04.2008. 09:57 #49701

broj poruka: 7769
Ali ko jos koristi torente kad su cudljivi, tj desava se da odredjeni fajl cije si skidanje zapoceo i dosao pred kraj danima nije dostupan...

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs