Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
Pomagajte ljudi
STRANA 1 OD 1
Marko1223 Pomagajte ljudi 25.03.2008. 18:13 T8943

status: user
broj poruka: 59
Da li neko zna kako da uklonim ovo sr***e. internet radi mnogo sporije nego obicno,ponekad sajtove nece uopste da ucita,nego moram restart,iskacu i neke reklame neprestano(tipa-vi ste 999999 posetilac i ostalo)sto ne bi bio problem da mi se igrice zbog njih ne spustaju na desktop,ima ih cak i na drugim sajtovima,napr.ovde-nesto za poker.Komp mi se povremeno sam od sebe refreshuje.Takodje,kad god ga gasim,pojavi se samo na sekundu neki eror prozor,a kod ga ukljucujem,treba mu mnogo duze i pojavljuju se isto tako na sekundu oni,mislim da se zovu batch ili tome slicno(skroz crni prozori).Ja sam ga skenirao sa 3 anti-virusa,poskidao sve sto je bilo,ali mi se uvek iznova pojavljuju Tracking Cookies koje ja nezanm da unistim.Da li oni uopste mogu ovoliko stvarI?!?
Hvala unapred!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
jones66 re 25.03.2008. 18:30 #48946

broj poruka: 100

Instaliraj ( ako već nemaš ) Spybot Search & Destroy, to je besplatan program,

i ( ili ) Ad Aware 2007, pa skeniraj komp. A ne bi bilo loše, da posle pregledaš i sa nekim

antivirom , recimo AVIRA, pošto je i taj besplatan.

Marko1223 .. 25.03.2008. 19:16 #48952

broj poruka: 59
Ad Aware imam,on mi stalno te cookies-e nazlazi.mada mene vise brine ovo sa netom i usporeno dizanje sistema

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs