Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
Spy
STRANA 1 OD 1
nbot Spy 19.02.2008. 11:57 T8261

status: user
broj poruka: 192
Sa kojim programom mogu najefikasnije da uklonim spyware.Mislim na onaj spyware sto izbacuje ! na taskbaru,kao sistem u opasnosti pod hitno da downloadujte ovaj sotver i platite nama da biste uspeli da ga izbisete.Probao sam svakojake programe ali nista.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Ima gi razni... 19.02.2008. 12:46 #44619

broj poruka: 7769
AVG Internet Security 7.5
Kaspersky Anti-Virus 8.0.0.140
Trend Micro Internet Security Pro 2008 v16.05.1015
ESET NOD32 v3.0.621 Antivirus + Smart Security
PANDA Antivirus v2008 Retail
Ad-Aware 2007 Professional 7.0.2.6

Spyware Doctor 5.5.0.178

Mislim da je ovaj poslenji tata brada za problem koju ti imas !!!

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

Pisko Na putu partije 19.02.2008. 13:17 #44620

broj poruka: 6645
Krenuo si dobrim putem. Ja manje nade polažem na antiviruse, a više na spyware aplikacije, i to ne na jednu, već na više. U stvari, ipak, uglavnom na po jednu: u zadnjih nekoliko slučajeva, svaki puta mi je poslužila druga alatka koja se pokazala uspešna baš za taj i taj exploit - worm - adware - spyware... tako da, probaj ono što ti je predloženo a pre toga, isključi system restore na svim particijama, i skeniranje - sa svežim definicijama - odradi iz safe-moda. Ja bi na tvom mestu prečešljao internet i tražio nekog ko je naleteo na isti - ili sličan problem.. na specijalizovanim forumima, što ovaj ipak nije. Eventualno, ako je neko skoro fasovao tako nešto i ratosiljao se bez upotrebe serbian Tips&Tricks bestselera: format C:, then reinstall, else: ghost.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

XXXL CounterSpy 19.02.2008. 19:42 #44680

broj poruka: 537
Probaj Sunbelt CounterSpy, ne postoji stvar koju sam pokupio na netu a da je on nije skinuo :)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs