imas na astalavisti.com crack pod kategorijom nod32 2.50.16....mozda ti je verzija sa 19 ali resava resetovanje caunter-a na novih 30 dana. by the way...I sent you an e-mail.
Izbrisi NOD celokupan pa onda vrati vreme na 2003 god pa ga onda instaliraj kad zavrsis instalaciju onda pono vrati datum i sve bude OK.To ti je stara fora sa NOD-om.Ja sam ga pre koristio cak sam imao i ix za njega koji mu trial period povecava na 45000 god. NOD je dobar ali kasni sa definicijama i zatu koristim KAV koji je jos uvek najbolji ako znas da ga koristis.Sam AVP bez firewola iadawere malo znaci.
Ja koristim NOD32 verziju 2.5 i radi OK! Da nije dobar ne bi ga Večernje novosti postavile na svoj server.Neznam šta nije u redu pa i kod mene je days left 16715985 ali to uopšte nije bitno , on je registrivan.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.